Scorpion Automotive: tracken en beveiligen van voertuigen


Scorpion vereist totale betrouwbaarheid en pin-point nauwkeurigheid van hun draadloze netwerkconnectiviteit provider. Ze moeten ook een uitstekende geografische dekking hebben en spoeding kunnen reageren. In KPN is de perfecte partner gevonden.

Over Scorpion Automotive

‘KPN SIM's maken een verbetering van de geografische dekking mogelijk’

- Carl James, Marketing Manager bij Scorpion Automotive-

Voertuigen met het Scorpion tracking systeem voor gestolen voertuigen worden 24/7 beschermd. Hun locatie en status is constant bekend. Een toegewijd team van Scorpion komt in actie wanneer een voertuig wordt gestolen. 'We hebben een benijdenswaardig slagingspercentage en we lokaliseren over het algemeen voertuigen binnen 1 uur na diefstal. De meerderheid van de voertuigen wordt teruggevonden zonder of met minimale schade. Ons niveau van succes op dit vlak kan niet worden bereikt zonder een positieve relatie met de politie. Zij kennen ons en hun vertrouwen in onze technologie. Ons tracking team werkt intensief samen met de politie.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Flevoziekenhuis E-Zorg

De relatie tussen ons en onze SIM-provider is cruciaal. We zijn erg blij met KPN en hun oplossingen. M2M Intelligence en KPN blijven een integraal onderdeel van alles wat Scorpion Automotive doet op het gebied van tracking.

Download

Meer informatie over het product

Internet of Things

Met IoT-oplossingen van KPN verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen