Randstad Groep Nederland: Medewerkers zorgeloos ondersteund met vernieuwende ICT en Support

e


Om aan de mobiliteitsbehoefte van de medewerkers van de Randstad Groep Nederland te kunnen voldoen is gekozen voor een nieuwe centrale communicatie-infrastructuur onder de naam SpeedLinQ. Die oplossing, samen met een geïntegreerde supportomgeving, stelt de Randstad Groep Nederland in staat om flexibel te werken volgens Het Nieuwe Werken (HNW).

Over Randstad Groep Nederland

Koen de Blok
‘Onze gebruikerspopulatie is relatief jong en 'ICT aware’

- Michiel Valk, Managing Director -

I-bridge is het Shared Service Center ICT van de Randstad Groep Nederland. De Randstad Groep Nederland wordt gevormd door Randstad, Tempo Team en Yacht. De Randstad Groep heeft een netwerk van 500 vestigingen in Nederland, waar in totaal zo’n 4500 medewerkers werken en is de grootste HR-dienstverlener in Nederland. Kortgezegd is de kernactiviteit het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. I-bridge ondersteunt dat totale proces op ICT-vlak.

Voorheen, tien jaar geleden, stond de vestiging centraal. Zo keken flexwerkers die werk zochten in de etalage naar een baan, en flexwerkers die hadden gewerkt leverden op vrijdagmiddag een werkbriefje in. Tien jaar later gaat dat hele proces online. Voor het persoonlijke contact, zoals het voeren van selectiegesprekken, is de vestiging uiteraard nog steeds van belang. Maar voor veel activiteiten is men niet meer aan de vestiging gebonden. Daarmee is het takenpakket van de intercedent ook veranderd: veel administratieve taken zijn door technologie overgenomen.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Flevoziekenhuis E-Zorg

Eén van de voorwaarden voor de medewerkers van de Randstad Groep in Nederland om optimaal te kunnen werken is dat ze op veel verschillende plekken en op elk moment kunnen werken in de cloud. Of het nu op een vestiging, bij een klant, onderweg of thuis is. De vraag aan KPN was om samen een vernieuwingsslag door te voeren met een volledige focus op de eindgebruiker; die moet altijd effectief, tevreden en productief kunnen werken.

Download

Gerelateerde artikelen