PSV: Maakt al meer dan 16 jaar gebruik van Enterprise Webhosting

De website van voetbalclub PSV zorgt voor het mogelijk maken van de verkoop van toegangskaarten, merchandising en het uitzenden van samenvattingen. Zorg voor een bestendige en betrouwbare webhosting, zodat de website altijd werkt en bij kan blijven bij de behoeftes van de veranderende internettechnologie.

De website van PSV is uitgeroepen tot beste sportwebsite van het jaar 2017.

Ferwada Beveiliging Office 365

Over PSV

‘KPN is altijd heel dichtbij. Ze hebben een helpdesk die heel snel is’

- Jörgen van der Meulen, verantwoordelijk voor de Online & Digitale Media bij PSV -

“Ik heb 3 belangrijke criteria: betrouwbaarheid, uptime en persoonlijk contact. In de voetbalwereld kan het heel snel gaan. Ontstaat er in de organisatie een idee, dan moet het een dag later uitgevoerd zijn. Daarnaast zijn bij ons de piekmomenten altijd in het weekend. Dat vraagt dus wel wat van een hostingpartij. Snel handelen, korte lijnen. Bij dergelijke verwachtingen zou je misschien eerder aan een kleine provider denken, niet aan een multinational als KPN. Toch is KPN altijd heel dichtbij. Ze hebben een helpdesk die snel is. Maar moet het nog sneller, dan kan ik terecht bij een aantal bekende gezichten die binnen het uur wat voor mij kunnen organiseren.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Download Ferwerda Beveiliging


Een voetbalclub als PSV heeft een naam hoog te houden. Niet alleen op het veld, maar ook online. De website is een belangrijk kanaal - zowel voor communicatie als voor marketing en sales. Van de losse kaarten wordt bijvoorbeeld 90% via de website verkocht.

Download

Meer informatie over het product

Enterprise Webhosting

Een totaaloplossing op het gebied van de hosting van uw websites en webportals

Meer informatie

Gerelateerde artikelen