PostNL: KPN Werkplek biedt maximale flexibiliteit en schaalbaarheid


Met de online werkplek van KPN kregen alle medewerkers toegang tot hetzelfde geïntegreerde systeem. Inclusief gezamenlijke middelen en dezelfde software. Wij zorgden ervoor dat medewerkers vanuit iedere vestiging kunnen inloggen.

Over PostNL

PostNL heeft in Nederland ongeveer 60.000 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor van PostNL is in Den Haag. In de Benelux is PostNL marktleider in post en pakketten, in Europa speelt PostNL een steeds grotere rol in haar markt. Op hoogtijdagen, met name in december, bezorgt het bedrijf in Nederland alleen al bijna een miljoen pakketten per dag.

PostNL wilde een paar jaar terug overgaan op Het Nieuwe Werken (HNW). Het bedrijf vroeg KPN om ondersteuning bij de ontwikkeling van een groen kantoorconcept met maximale flexibiliteit en schaalbaarheid. Ook vroeg de organisatie KPN te helpen bij het minimaliseren van applicatieafhankelijkheid en kostenreductie.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Met KPN Werkplek hebben alle medewerkers in Nederland, België, Duitsland en de UK vanaf elk apparaat veilige toegang tot applicaties en bestanden. De software is altijd actueel, met automatische updates en nieuwe releases. De voorspelbare kosten door betaling per gebruiker en realtime facturering, geven de organisatie budgettaire zekerheid en flexibiliteit.

Download

Meer informatie over het product

KPN Werkplek

Via flexibele clouddiensten biedt KPN Werkplek altijd en overal veilige toegang tot de eigen werkomgeving

Meer informatie

Gerelateerde artikelen