Nationale Politie: Digitaal politieloket altijd bereikbaar


Met een dedicated team houdt KPN politie.nl in de gaten. Bij technische problemen, van welke aard dan ook, grijpt het team meteen in. Daarnaast werkt KPN nauw samen met het projectteam Politie.nl van IMDM om te begrijpen welke nieuwe releases er op stapel staan en wat dat voor de hosting betekent. Migraties bereiden ze minutieus voor en begeleiden ze met de grootst mogelijke zorg.

Over Nationale Politie

'We kunnen vol vertrouwen nieuwe releases doen'

- Programma Integraal Mediabeleid en Digitale Media (IMDM) -


Alle 26 Nederlandse politiekorpsen zijn opgegaan in één korps. Van 360 politiewebsites ging de organisatie naar één site, politie.nl. Het programma Integraal Mediabeleid en Digitale Media (IMDM) van de politie realiseerde de website in samenwerking met diverse partners. De hosting-diensten voor www.politie.nl zijn onlangs overgenomen door KPN.

Het hart van de digitale activiteiten van de Nationale Politie is politie.nl. Op deze website kunnen mensen aangifte doen en meldingen doorgeven. Door hoge bezoekersaantallen, pogingen tot hacken en frequente releases staat deze website geregeld onder druk. De Nationale Politie zocht en vond een betrouwbare partij die de hosting van de website op zich kon nemen.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

De Nationale Politie is digitaal 24/7 beschikbaar voor burgers via politie.nl. Daardoor kunnen burgers makkelijker in contact komen met de Nationale Politie om samen Nederland veiliger te maken. De site is goed bestand tegen piekbelasting en hackpogingen én werkt snel. Het projectteam kan vol vertrouwen nieuwe releases uitbrengen om de site uit te breiden en zo nog meer betrokkenheid te creëren.

Download

Meer informatie over het product

Enterprise Webhosting

Een totaaloplossing op het gebied van de hosting van uw websites en webportals

Meer informatie

Gerelateerde artikelen