Nationale Borg stelt data veilig

Nationale Borg is sinds 1893 de belangrijkste en enige onafhankelijke verstrekker van bankgaranties voor het bedrijfsleven in Nederland. Bankgarantieprocessen moeten altijd door blijven gaan. De eisen aan de bescherming van data en systemen zijn hoog. Nationale Borg zocht een partner die hierin ontzorgt.

Over Nationale Borg

‘Het garantieproces moet altijd door blijven gaan’

- Bob van Vliet, IT Security Officer bij Nationale Borg -

‘We hebben zelf geen omkijken naar het beheer van mobiele devices en het back-up- en recoveryproces, terwijl we wel de garantie hebben dat onze data goed beschermd zijn en in Nederland blijven. Bij iedere uitwijktest blijkt dan ook weer dat KPN zijn zaakjes goed op orde heeft.’ Als wij bijvoorbeeld vanuit compliance andere eisen stellen, dan reageert KPN daar snel en flexibel op. Onze wensen worden ter plekke ingewilligd en direct contractueel geregeld. Dat ontzorgt mij en mijn collega’s.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Flevoziekenhuis E-Zorg

KPN zorgt met Backup Online XL en uitwijkmogelijkheden voor een optimale databescherming. Met Enterprise Mobility Management (EMM) beheert en beveiligt Nationale Borg circa 50 mobiele apparaten. Nationale Borg voldoet op het gebied van databescherming aan de strenge compliance-eisen. De continuïteit van belangrijke bankgarantieprocessen is bovendien gegarandeerd.

Download

Gerelateerde artikelen