Moneyou: Groeiend online bedrijf vraagt om wendbaarheid en flexibiliteit

Moneyou is een online financiële dienstverlener waar mensen sparen, lenen of een hypotheek kunnen afsluiten. Sinds kort is er de Moneyou Go app waarmee je kunt sparen en betalen. Om de groeidoelstellingen te behalen zocht Moneyou naar een betrouwbare ICT-leverancier die het bedrijf kan helpen processen te vereenvoudigen en IT Security te verbeteren.

Over Moneyou

‘KPN ICT Consulting helpt ons groeien’

- Peter Poortman, Service Manager bij Moneyou -

‘Uiteindelijk biedt KPN ICT Consulting mij en het team zekerheid. De bevestiging is dat het goedkomt als ik zaken aan hen overlaat. De consultants die ik inzet, zijn niet alleen flexibel, maar ook pragmatisch. Ze zorgen ervoor dat het advies ook daadwerkelijk wordt geïmplementeerd. Het zijn doeners. Bovendien kan ik aan een consultant met een gerust hart de aansturing van het team overlaten, mocht dat nodig zijn. En ik heb het gevoel dat ze ons met hun kennis en expertise verder kunnen brengen, zonder dat we onze bedrijfswaarden geweld aandoen.’ Poortman is tevreden over de samenwerking met KPN ICT Consulting. ‘Ik waardeer het dat ze niet gaan voor de snelle winst, maar echt inzetten op een langetermijnrelatie. Ze zijn professioneel, houden zich aan hun afspraken en hebben goede mensen in huis. KPN ICT Consulting is voor mijn team preferred supplier.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Flevoziekenhuis E-Zorg

KPN ICT Consulting zorgt voor afstemming tussen business en ICT en verbetert Service Management, Security & Identity Access Management en Business Information Management. De inzet van KPN ICT Consulting zorgt voor betere aansturing van ICT-leveranciers en hogere medewerkerstevredenheid. Ook dragen we bij aan agile werken binnen Moneyou.

Download

Meer informatie over het product

KPN ICT Consulting

Sterk in ICT! Het adviesbedrijf van KPN en brengt mensen, ideeën en technologie samen, zodat organisaties vandaag én morgen succesvol zijn

Meer informatie

Gerelateerde artikelen