Koninklijke Landmacht: KPN helpt landmacht digitaal innoveren voor veilig Nederland

Samen met KPN en KPN’s IoT Academy kan de landmacht in korte tijd nieuwe technologie vertalen naar praktische toepassingen. KPN realiseerde in twee maanden de MilSenz, een innovatieve sensor die bewegingen herkent op gebieden waar geen militairen staan.

Klantcase Koninklijke Landmacht

Over Koninklijke Landmacht

'We moeten altijd beter willen zijn dan de tegenstander'

- Hans Damen, Brigadegeneraal -


De Koninklijke Landmacht draagt op de grond bij aan vrijheid, veiligheid en welvaart in Nederland en daarbuiten. De landmacht doet dit met goed getrainde professionele militairen.

‘Om onze missiedoelstellingen te verwezenlijken is inzet van moderne technologie heel belangrijk. We moeten altijd beter willen zijn dan de tegenstander, daarmee blijven we een credible force. Met digitale innovatie creëren we een relatief voordeel ten opzichte van de tegenstander, en blijven we competitief in elke omgeving: in de fysieke én de digitale wereld.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Om een netwerk te verslaan heb je een netwerk nodig. Om een oorlog te winnen heb je een heel land nodig. De innovaties gaan in het bedrijfsleven veel sneller dan bij de landmacht, daarom is het cruciaal om met bedrijven samen te werken. KPN is koploper op het gebied van digitale innovaties en daar kunnen wij veel van leren. Samen vertalen we nieuwe technologie naar praktische toepassingen.

Download

Ook weten hoe de Koninklijke Luchtmacht innoveert? Bekijk hier de klantcase!

Meer informatie over het product

Internet of Things

Met IoT-oplossingen van KPN verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen