HR Groep: Slim monitoren van objecten

Als totaalaanbieder in verkeersveiligheid, bewegwijzering en straatbeelden creëert HR Groep oplossingen voor een duurzame en kostenefficiënte openbare ruimte. HR Groep is altijd op zoek naar de inzet van nieuwe technologieën om onderhoud van objecten in de openbare ruimte efficiënter en duurzamer te maken.

Klantcase HR Groep

Over HR Groep

'Steeds meer partijen sluiten zich aan en genereren en delen data'

- Ellen Hoogeveen, Adviseur concepten bij HR Groep -


‘Producten van HR Groep kom je eigenlijk overal in de buitenruimte tegen. Het kan een verkeersbord of bewegwijzeringsbord zijn, maar denk ook aan afvalbakken en straatmeubilair. Al deze objecten worden in één van onze fabrieken gemaakt. We willen met ons uitgebreide portfolio van data, kennis, producten, systemen, diensten en concepten bijdragen aan een verkeersveilige en comfortabele openbare ruimte.’

‘Onze producten worden steeds slimmer. De mogelijkheden zijn eindeloos en overal vinden pilots met slimme objecten plaats. Steeds meer partijen sluiten zich aan en genereren en delen data. Het is leuk om te zien hoe je in gezamenlijkheid steeds weer nieuwe producten en diensten kunt ontwikkelen en dat ook branchevreemde bedrijven van alles kunnen met de data die ontstaat.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Het LoRa-netwerk van KPN bevordert het testen met sensortechnologie en maakt objecten in de openbare ruimte, zoals afvalbakken en verkeersborden, slim. De slimme objecten in de openbare ruimte leiden tot efficiënt beheer en onderhoud en bevorderen een verkeersveilige en comfortabele openbare ruimte.

Download

Meer informatie over het product

Internet of Things

Met IoT-oplossingen van KPN verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen