G4S: KPN Werkplek geeft toegang tot alles


Door te kiezen voor één oplossing – de Online Werkplek van KPN – kregen alle medewerkers toegang tot hetzelfde geïntegreerde systeem. Inclusief gezamenlijke middelen en dezelfde software. Wij zorgden ervoor dat medewerkers vanuit iedere vestiging kunnen inloggen.

Over G4S

'Minder kosten, meer flexibiliteit'

- Marcel Erbé, Financial Director -


Group4Securicor (G4S) is met 620.000 medewerkers een van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld. De organisatie zet zich in om het welzijn en de welvaart van miljoenen mensen wereldwijd te beschermen – en draagt zo bij tot een veiligere en betere leef- en werkomgeving. G4S is actief in meer dan 125 landen en heeft een hoofdkantoor in Amsterdam.

De Nederlandse tak van G4S had behoefte aan een flexibele, veilige online ICT-werkomgeving. Ruim 1.300 medewerkers moeten via die werkplek, waar ook ter wereld, hun werk kunnen doen. En dat volgens de strengste beveiligingsnormen.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Met de KPN Werkplek heeft G4S een clouddienst die in alle behoeften voorziet, volgens de hoogste normen voor kwaliteit en klanttevredenheid. Ook biedt het systeem meer bedrijfscontinuïteit: zo zorgen gescheiden domeinen voor maximale flexibiliteit.

Download

Meer informatie over het product

KPN Werkplek

Via flexibele clouddiensten biedt KPN Werkplek altijd en overal veilige toegang tot de eigen werkomgeving

Meer informatie

Gerelateerde artikelen