Ferwerda Beveiliging: Meer gemak en voordeel dankzij Office 365

De behoefte aan een centrale oplossing voor dataopslag- en toegang groeit daardoor. De mogelijkheden die KPN biedt met Microsoft Office 365, sluiten hierop aan. Alle vertrouwde Office-software is via de cloud toegankelijk en ook speciale cloud-diensten, zoals SharePoint en Back-up Online, zijn inbegrepen. De diensten zijn vanuit verschillende apparaten te bereiken, waar de werknemer zich ook bevindt.
Ferwada Beveiliging Office 365

Over Ferwerda Beveiliging

‘Office 365 is bijzonder gebruiksvriendelijk. Het is een verademing om te zien hoe snel je alles doorhebt’

- Bauke Ferwerda, algemeen directeur van Ferwerda -

‘Ferwerda Beveiliging bestaat uit 40 werknemers en biedt verschillende beveiligingsdiensten aan in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Van objectbeveiliging tot alarmopvolging. De focus ligt op klanten in de zorg. Medewerkers helpen bijvoorbeeld nachtzusters ’s avonds het pand af te sluiten, maar schieten soms ook te hulp bij het uitvoeren van (lichte) zorgtaken.

ICT speelt een belangrijke rol in de beveiligingssector. Onze medewerkers zijn veel onderweg en voeren werkzaamheden vaak op locatie uit. Om onze klanten altijd een goede service te bieden, moeten data altijd direct beschikbaar zijn. Medewerkers wilden daarom een omgeving waarin ze altijd en overal toegang hebben tot hun documenten en applicaties. Het gebruikte systeem voldeed niet aan die wens en vormde bovendien een te hoge kostenpost.

Alle medewerkers – zowel op kantoor als buiten de deur – werken nu volledig in de cloud. Ook gebruiken ze SharePoint intensief. Daardoor zijn werknemers in staat alle benodigde informatie via een gedeelde mappenstructuur op te vragen en toe te voegen. Waar ze ook zijn. Dit komt de efficiëntie en de onderlinge communicatie ten goede, maar zorgt ook voor een forse daling van de kosten. De overstap van de oude oplossing naar Office 365 door KPN scheelt Ferwerda enkele duizenden euro’s per jaar.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Download Ferwerda Beveiliging


Benieuwd naar het hele verhaal van Ferwerda beveiliging? Download de factsheet voor meer informatie.

Download

Meer informatie over het product

Office 365

Met Office 365 altijd toegang tot uw bestanden, e-mail, agenda en Office pakket (via browser)

Meer informatie

Meer weten over deze klantcase?

Neem contact met mij op

Gerelateerde artikelen