Euretco: Kiest met de KPN Werkplek voor focus op core business


Het het afstoten van ons technisch beheer is er veel rust gekomen en kunnen we ons hier echt richten op de functionaliteit en verbetertrajecten. We werken veel efficiënter. Ook de hardwarekosten zijn beheersbaar geworden, aangezien we kunnen op- en afschalen wanneer we willen.

Over Euretco

Met 320 medewerkers is Euretco de grootste retailservice-organisatie van Nederland. De onderneming werkt nauw samen met 1.900 ondernemers en franchisenemers, die op hun beurt bijna 2.900 winkels exploiteren in branches zoals mode, wonen, sport en media. Gezamenlijk realiseren ze een consumentenomzet van bijna € 2,3 miljard.

De kernactiviteiten van Euretco omvatten naast retailservices en franchise ook wholesale en fi nanciële dienstverlening aan zelfstandige ondernemers. Om goed op deze activiteiten gefocust te blijven maakte ICT manager Jeroen Koppenaal een strategische keuze om ICT voor een belangrijk deel uit handen te geven, onder meer aan KPN. Het brengt rust, flexibiliteit en schaalbaarheid. Samen met Service delivery manager Kees van Veluw licht hij zijn keuze toe.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Al onze servers en applicaties draaien nu via KPN in hun beveiligde datacenters, inclusief de kantoorautomatisering. En het werkt prima. Alle applicaties zijn altijd en overal beschikbaar wat een enorme flexibiliteit geeft aan onze medewerkers.

Download

Meer informatie over het product

KPN Werkplek

Via flexibele clouddiensten biedt KPN Werkplek altijd en overal veilige toegang tot de eigen werkomgeving

Meer informatie

Gerelateerde artikelen