Epson: Veilig onderkomen voor datacenter


Epson Europe is – als onderdeel van het Japanse Seiko – wereldwijd één van de grootste producenten van printers, beamers en andere ‘digital imaging technology’. Het hoofdkantoor van Epson Europe (EMEA) staat in Amsterdam, de IT-afdeling had tot voor kort een eigen datacenter in Zeist.

Over Epson

‘Het gaf mij het gevoel dat KPN zijn klanten echt voorop stelt’

- Kevin Jones, Manager IT-operations en -infrastructuur bij Epson -

‘Om er zeker van te zijn dat onze data volledig veilig staat, verhuizen we een deel van onze servers binnenkort naar een tweede locatie van KPN. Dat is overigens vanaf het begin onze doelstelling geweest en een reden om voor KPN te kiezen: dat zij meerdere datacenters hebben die aan al onze eisen voldoen. Zo weten we zeker dat het werk altijd door kan. Ja, ik zou KPN zeker aan andere multinationals aanraden.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Flevoziekenhuis E-Zorg

In een weekend tijd is Epson Europe verhuisd: op maandagochtend kon iedereen weer aan het werk. Van salarisadministratie tot ordermanagement, alle systemen waren weer bereikbaar en actief. Op de nieuwe KPN datacenter-locatie profiteert Epson Europe nu van een veel efficiëntere indeling én heeft IT zowel kosten als risico’s teruggedrongen.

Download

Gerelateerde artikelen