Endemol Shine: Onbeperkt creatief dankzij KPN ÉÉN

Dat vraagt om een flexibele ICT-aanpak. Endemol Shine Nederland ging op zoek naar een ICT-oplossing die eenvoudig alles-in-één kon realiseren: het op– en afschalen van functies en gebruikers, de inzet van mobiele devices, een hoog datagebruik en data-uitwisseling. Mét grip op de kosten.

Klantcase Endemol Shine

Over Endemol Shine

'Je wilt snel kunnen opschalen en als een productie is afgelopen wil je zo snel mogelijk afschalen'

- Leon Backbier, ICT-manager -


Endemol Shine is de grootste onafhankelijke tv-producent ter wereld, met ruim 90 vestigingen in meer dan 30 landen. Endemol Shine creëert, produceert, distribueert en exploiteert content verspreid over alle genres en platforms. Bij het internationaal toonaangevende multimediabedrijf gaan creativiteit en kwaliteit hand in hand met innovatie en ondernemerschap.

Endemol Shine Nederland is uitgekomen bij KPN ÉÉN. Met KPN ÉÉN neemt Endemol Shine Nederland verschillende ICT-toepassingen als één geïntegreerd product af bij KPN. Met dit product kun je functies en gebruikers flexibel toevoegen en uitschakelen via een online selfservice portal. Daarnaast biedt KPN ÉÉN de klant eenvoud met één factuur, één helpdesk en één Accountmanager.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

De KPN ÉÉN-oplossing is het antwoord op het flexibiliteit-vraagstuk van Endemol Shine Nederland. De productieteams kunnen sneller en efficiënter aan de slag, ongeacht locatie of device. KPN ÉÉN levert Endemol Shine Nederland productiviteit en meer (kosten)efficiency.

Download

Meer informatie over het product

KPN EEN

KPN EEN is een totaaloplossing met modulaire opbouw voor communicatie- en informatiediensten, die meegroeit met de ontwikkeling van uw organisatie

Meer informatie

Gerelateerde artikelen