CCV: Internet of Things (IoT) connectiviteit als levensader voor winkeliersCCV heeft de IoT-connectiviteit van KPN in eigen beheer genomen. Alle CCV betaalterminals zijn voorzien van een verbinding via het Internet of Things. Samen zorgen CCV en KPN voor het leveren van een nog betere service aan de retailklant.

Klantcase CCV

Over CCV

'Onze winkeliers hebben een grote behoefte om hun klant beter te leren kennen'

- Paul Kerkhof, Business Development Manager -


CCV is marktleider in de betaalbranche en levert betaaloplossingen aan grote retailketens en aan 70% van het MKB segment in Nederland. De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. CCV zet zijn kennis en kunde in om zijn klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen. Met hoogwaardige betaaloplossingen ontzorgt CCV de betaalketen van zijn klanten end-to-end.

CV verwerkt ruim 400 miljoen betaaltransacties per jaar. Via welk kanaal en op welke plaats er ook betaald wordt, dataprocessing vormt de basis van het betalingsverkeer. Omdat Internet of Things (IoT) enorme kansen biedt voor retail, wilde CCV hier met zijn betaaloplossingen volledig op kunnen aansluiten. Het belang van robuuste communicatielijnen was hierbij het allerbelangrijkst.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Door de IoT-connectiviteit zijn de betaalterminals van CCV smart devices geworden, point-of-interaction i.p.v point-of-sale: systemen die tweerichtingsverkeer met de consument mogelijk maken. CCV en KPN hebben samen de innovatieslag gemaakt en nieuwe concepten en afzetgebieden gecreëerd. CCV ziet zijn marktaandeel groeien.

Download

Meer informatie over het product

Internet of Things

Met IoT-oplossingen van KPN verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen