BrabantZorg: Betere zorg door modernisering van zorgtechnologie

BrabantZorg is uitgekomen bij cloudtelefonie, een Cisco oplossing. Deze cloudtelefonie-oplossing is geïntegreerd met het zorgalarmeringssysteem van Ascom. Daarnaast is gekozen voor de KPN ÉÉN module voor vaste en mobiele telefonie. En een deel van de LAN-apparatuur wordt vervangen, samen met KPN en Cisco.

Klantcase BrabantZorg

Over BrabantZorg

'Onze uitdaging: meer zorg leveren voor minder geld'

- Martien van Wanrooij, ICT Manager -


BrabantZorg levert zorg aan ouderen en streeft daarbij naar een zo hoog mogelijk niveau van zelfredzaamheid bij haar cliënten. Dat houdt in dat ze cliënten zoveel en zolang mogelijk de eigen regie wil laten voeren. Een leven waarin wat te kiezen valt, waarin niet de regels of de beperkingen centraal staan, maar de relatie tussen mensen die iets voor elkaar willen betekenen. BrabantZorg focust daarbij op positieve gezondheidszorg. Op wat iemand nog kán.

BrabantZorg ging op zoek naar zaken die efficiënter en slimmer ingericht konden worden, zonder te drukken op de zorg aan haar cliënten. Het moderniseren van ICT kwam al snel op de radar.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN


De eerste zorglocatie, AAtrium in Veghel, is gemigreerd naar de gemoderniseerde ICT-omgeving. De aanpak is een blauwdruk voor toekomstige panden. De migratie in het AAtrium is heel soepel verlopen. Met een strakke planning. De gemoderniseerde en gestandaardiseerde ICT-omgeving geeft BrabantZorg ruimte voor maximale zorg en aandacht voor de cliënten, die daarmee zoveel mogelijk regie over hun eigen leven kunnen houden.

Download

Meer informatie over het product

KPN EEN

KPN EEN is een totaaloplossing met modulaire opbouw voor communicatie- en informatiediensten, die meegroeit met de ontwikkeling van uw organisatie

Meer informatie

Gerelateerde artikelen