B Medical Systems: Slimme gekoelde opslag- en transportsystemen waarborgen kwaliteit van vaccins die beschermen tegen infectieziekten

B Medical Systems is gespecialiseerd in apparatuur voor de koelketen waarmee vaccins veilig opgeslagen en getransporteerd kunnen worden. Met KPN’s IoT-connectiviteit ontwikkelde B Medical Systems een logger die wereldwijde realtime monitoring van de conditie van vaccins in koelsystemen mogelijk maakt.

Klantcase B Medical Systems

Over B Medical Systems

'KPN is de partner die we zochten, betrouwbaar en met wereldwijde connectiviteit'

- Luc Provost, CEO bij B Medical Systems -


’Betrouwbaarheid is van vitaal belang voor ons omdat er mensenlevens op het spel staan. We zochten een betrouwbare partner met een menselijke benadering. KPN is de partner die bij ons past, de specialisten van KPN begrijpen onze problemen en uitdagingen en denken mee over de oplossingen die ons verder helpen. KPN heeft ons in contact gebracht met een leverancier van sensoren en biedt ons de beste wereldwijde connectiviteit in Internet of Things. Dit is van cruciaal belang om de koelsystemen voor vaccins realtime en wereldwijd te volgen en controleren. Alleen op deze manier kunnen we de kwaliteit van vaccins waarborgen.’

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Dankzij de slimme logger kan B Medical Systems veilig vaccins vervoeren naar internationale bestemmingen, waardoor de kwaliteit van zorg en leven wereldwijd verbetert.

Download

Hoe kunnen we uw bedrijf slimmer maken?

Innovatie vindt overal plaats. Daarmee veranderen uw uitdagingen én ontstaan er nieuwe kansen. Slimmer en efficiënter werken wordt hierdoor steeds belangrijker. Internet of Things (IoT) oplossingen kunnen u hierbij helpen. IoT biedt namelijk een schat aan mogelijkheden om uw processen efficiënter in te richten, uw klantbeleving te verbeteren én nieuwe verdienmodellen te realiseren.

Benieuwd hoe Internet of Things uw bedrijf kan helpen? 
Lees alles over de mogelijkheden op onze online pagina in onze whitepaper, bekijk het webinar of ga in gesprek met onze experts.

Neem contact met ons op

Meer informatie over het product

Internet of Things

Met IoT-oplossingen van KPN verzamelt, verstuurt en beheert u op een veilige en overzichtelijke manier data en vormt u uw data gemakkelijk naar relevante inzichten.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen