Terugkijken webinar: ‘Wet zorg en dwang: hoe helpt zorgdomotica daarbij?’

Vrijheid, persoonsgerichte zorg en eigen regie staan bij veel zorgorganisaties centraal. De Wet zorg en dwang (Wzd) is er om vrijheidsbeperking tegen te gaan om zo onvrijwillige zorg zoveel mogelijk te voorkomen. Zorgdomotica helpt bij naleving van de Wzd waarbij het welzijn van de cliënten gerespecteerd wordt. Zij genieten van maximale autonomie en bewegingsvrijheid in een veilige setting dankzij de inzet van slimme technologie.

De zwaarte van zorg en het gebrek aan zorgprofessionals nemen de komende jaren toe. Nu is het moment om in te zetten op slimme innovatieve oplossingen, zodat u als zorgorganisatie ook in de toekomst kwalitatief hoogwaardige zorg kan blijven leveren.

Zorgorganisatie de Zorgboog vond de oplossing in zorgdomotica. Door de inzet van alarmeringssystemen en leefstijlmonitoring profiteren cliënten van maximale bewegingsvrijheid binnen hun leefcirkels en hoeven er minder vrijheidsbeperkende maatregelen genomen te worden. Benieuwd hoe u met zorgdomotica meer regie en een veilig gevoel voor bewoners en zorgprofessionals kan creëren? Kijk het webinar nu gratis terug.

Tijdens dit webinar ontdekt u:

  • Hoe de Zorgboog de Wzd in de praktijk brengt
  • Welke opties en oplossingen er zijn op het gebied van zorgdomotica
  • Op welke manier zorgdomotica van toegevoegde waarde is voor zowel de cliënt, de zorgprofessional als de zorgorganisatie
  • Hoe u de autonomie en bewegingsvrijheid van cliënten vergroot door de inzet van zorgdomotica
  • Op welke manier zorgdomotica bij de Zorgboog helpt bij het naleven van de Wzd
Bekijk webinar