Hands-on Internet of Things ontdekken, ook op afstand!

Stichting Internet of Things Academy draagt bij aan het digitaliseren en innoveren van Nederland door het stimuleren van Internet of Things (IoT) in het bedrijfsleven en in overheids- en onderwijsinstellingen. Dit doet zij door kennis te delen, ideeën te valideren en partijen met elkaar te verbinden. KPN is trotse partner van de IoT Academy. 

Benieuwd naar de kansen van IoT voor uw team of bedrijf? De IoT Academy heeft nu een online IoT-workshop waarin je leert wat het Internet of Things voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen. Kom erachter hoe u met behulp van IoT bedrijfsprocessen kunt optimaliseren, uw bedrijf nóg klantvriendelijker maakt en producten of diensten kunt innoveren. Tijdens de hands-on online sessie gaat u meteen met uw ideeën aan de slag.

Wat kunt u verwachten?

Hoe gaat de online workshop in zijn werk? Dat legt Wilrik van de IoT Academy uit in deze video:

Wilt u een praktische online workshop doen met uw team?

Kijk op https://www.iotacademy.nl/onlineworkshop of neem contact op via info@iotacademy.nl. Bellen kan ook: 010-7171371.

Nu inschrijven

Goed om te weten: Is uw bedrijf een mkb-bedrijf en werkzaam in de maakindustrie? Dan kunnen de kosten voor de workshop in veel regio’s in Nederland volledig vergoed worden met het Kansen voor West-programma. Voor meer informatie kun je contact opnemen met IoT Academy!