The Digital Dutch presenteert:
Achter de schermen bij KPN

Ondernemen is verbonden zijn. De afgelopen jaren gaven we onze klanten en partners via The Digital Dutch een podium om zakelijk Nederland met hun verhaal te inspireren. Van deze klanten kregen we geregeld de vraag hoe digitalisering aan onze kant werkt en wat het betekent om ieder jaar het beste netwerk te willen zijn én blijven.  

Voor de meeste mensen is bellen en internet zo vanzelfsprekend als water uit de kraan, maar daar gaat heel wat aan vooraf. Want: hoe werkt die verbinding nou concreet? Hoe anticipeert KPN op een toekomst, waarvan we nog nauwelijks weten hoe die eruit ziet? En hoe doen we dat op een zo duurzaam mogelijke manier? 

In 40 minuten geven we antwoorden op deze vragen en inspireren wij zakelijk Nederland met een zeldzaam en openhartig kijkje achter de schermen bij KPN.   


Bekijk Achter de schermen bij KPN

Openhartige verhalen met deze KPN’ers



Marlous
van der Elst

Marlous is verantwoordelijk voor de netwerkstrategie en visie. Daarbij speelt uniformiteit een niet te onderschatten rol. Marlous bepaalt wat er nodig is voor het netwerk van de toekomst.

Paul Bosch

Paul bevindt zich op het snijvlak van de technologie en de klant die hiermee werkt. Hij begrijpt als geen ander hoe het netwerk in elkaar zit en neemt je mee in de uitdagingen en complexiteit.

Jan Hoogenboom

Al het verkeer loopt via internet exchanges. Eén van de grootste internetknooppunten van de wereld is onderdeel van KPN. Jan vertelt over de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken.

Cefas Dam

Als je er wat beter naar kijkt valt op hoeveel raakvlakken de zorg met verbinding heeft. Cefas is verantwoordelijk voor een knooppunt waarin alle zorgtechnologie samenkomt.



Boris van Beek

Het belangrijkste is dat bedrijven en organisaties direct kunnen profiteren van de voordelen van de verbinding. Het is de taak van Boris om te zorgen dat ondernemend Nederland optimaal wordt verbonden.

Jikke Op de Weegh

Voor een netwerk dat rijkt in alle haarvaten van Nederland is veel energie nodig. Hoe ga je daarmee om als ook duurzaamheid een belangrijk thema is? Precies deze contradictie is wat Jikke samen met haar team aanpakt.

Chantal Vergouw

Chantal is Chief Business Market en lid van de Raad van Bestuur. Chantal ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat ondernemend Nederland vooruit kan en zichzelf kan ontwikkelen in de richting waarin zij zich willen ontwikkelen.


Interessante blogs