The Digital Dutch 2018

12 april 2018 Hangaar 2, Katwijk
Op 12 april organiseert KPN in samenwerking met zijn Technology Partners, de derde editie van The Digital Dutch. Hét ICT evenement met dit jaar vooral aandacht voor de vraag: 'hoe kun je in Digitale Transformatie succesvol zijn'. 


Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 belooft The Digital Dutch 2018 dit jaar nog spectaculairder te worden. Noteer 12 april in de agenda! Samen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven praten we over de next steps in Digitale Transformatie. Hoe maak je een succes van je digitalisering? En hoe slaag je erin om Customer Experience te veranderen in Customer Excellence?

Aanmelden

The Digital Dutch neemt u ook dit jaar in hoog tempo mee op een bijzondere reis langs de meest aansprekende ICT-oplossingen Ontdek tijdens een interactief en gevarieerd programma wat uw volgende stap moet zijn in digitalisering. Ontmoet de top van ondernemend Nederland op de innovatievloer. En leer van elkaar in de verdiepingssessies.

Schrijf u hier in


Programma

Vier verschillende rondes op 12 april

Op 12 april zijn er vier rondes waarop u het evenement kunt bijwonen. Op de aanmeldpagina kunt u een keuze maken voor een ronde. Iedere ronde bestaat uit de plenaire show, een bezoek aan de innovatievloer en het bijwonen van een of twee verdiepingssessie(s).

De tijdsloten (rondes):
Ronde 1
: 10.30 tot 14.00 uur
Ronde 2
: 12.30 tot 16.00 uur
Ronde 3
: 14.30 tot 18.00 uur
Ronde 4
: 16.30 tot 20.00 uur

Het programma bestaat uit onderstaande drie onderdelen:

A. Plenaire show van The Digital Dutch onder leiding van Jim Stolze

In de plenaire show zoomen wij in op de digitale transformatie; de kansen en barrières voor ondernemend Nederland. Aan tafel zitten, behalve Jim Stolze in de rol van gastheer ook Mathijs Bouman (econoom), Bouke Hoving (KPN, CIO of the year 2017) en een aantal andere deskundige tafelgasten. Ervaringen worden gedeeld over digitale transformatie binnen organisaties. Hoe pakken ze het aan? Hoe profiteert de klant? Hoe verbetert de bedrijfsvoering? Wat was de grootste blunder?

In de plenaire show worden de resultaten bekendgemaakt van een nationaal onderzoek dat door KPN is uitgevoerd over de stand van zaken in Nederland over Digitale Transformatie. 

B. Innovatieplein: wat is in de praktijk al mogelijk?

Vanuit de plenaire show gaat u naar het innovatieplein waar de Technology Partners van KPN zich presenteren. Zij geven inzage in hun rol en de mogelijkheden met betrekking tot digitale transformatie. Vanuit het innovatieplein wordt u in de gelegenheid gesteld - om naar keuze - verdiepingssessies bij te wonen.

C. Verdiepingssessies: Hoe pak je digitale transformatie aan?
Vanaf 1 maart a.s. kunt u uw voorkeur aangeven voor één of twee verdiepingssesie(s). 

Iedere verdiepingssessie duurt 40 minuten en wordt op de dag viermaal gegeven. Op uw badge en op uw e-ticket staat straks bij welke verdiepingsessie(s) u bent ingedeeld.

KPN verzorgt samen met zijn Technology Partners de verdiepingssessies waar steeds één thema  wordt uitgelicht. In iedere sessie staat centraal: digitalisering, hoe pak je dat nu concreet aan? Waar kun je vandaag mee beginnen? De mogelijkheden die technologie biedt, worden praktisch vertaald naar toepassingen waar u vandaag al mee kunt starten.

Tijdens de sessies krijgt u in ieder geval antwoord op de vraag:   

  • Hoe maak je je bedrijf 100% klaar voor Digitale Transformatie?
  • Er is een oneindige hoeveelheid data; hoe ga je hier het slimst mee om?
  • Hoe selecteer en pak je de technologische kansen?
  • Hoe laat je security en digitale ambities samenwerken?
  • Hoe kun je als ervaren organisatie je innovatie versnellen?

Locatie

Hangaar2 in Katwijk:
1e Mientlaan* / Wassenaarseweg 75
2223 LA Katwijk