Terugkijken: Webinar 'Multicloud'

21 juni 2018 Online webinar

De afgelopen jaren zijn er een flink aantal bekende merken ten onder gegaan. Zij hebben de digitale transformatie in hun markt te laat opgemerkt. Andere bedrijven zijn hard gegroeid en hebben de digitale mogelijkheden omarmt. Digital is dus mission critical. Het goede nieuws is dat jouw bedrijf nog steeds bestaat. Of dat je juist een digital native bent. Welke uitdagingen zijn er voor deze bedrijven op dit moment? En wat zijn succesvolle strategieën om bedrijven snel te ontwikkelen door het slim gebruik van de oneindige mogelijkheden die ICT biedt?


De cloud is één van de grote drijvende krachten om snel gebruik te maken van de oneindige mogelijkheden van ICT. KPN heeft veel onderzoek gedaan naar de verschillende uitdagingen die cloud oplossingen met zich mee brengen. Thema’s als veiligheid, privacy, governance, mee kunnen bewegen met de snel ontwikkelende technologische mogelijkheden en financieel in control zijn, staan bij alle bedrijven die aan de slag gaan met cloud hoog op de agenda. Tijdens dit webinar vertelt KPN je waar de nuances liggen en welke oplossingsrichtingen succesvol zijn.  

Datum en tijdstip

Wil je alle weten over de uitdagingen en learnings voor een succesvolle implementaties van de cloud? Kijk dan het webinar terug.

Webinar terugkijken

Dit webinar heeft plaats gevonden op 21 juni en is nu terug te kijken.

 

Leer tijdens dit webinar

  • Waar je staat in de digitale reis Wij laten je zien welke soorten bedrijven er zijn en hoe je zelf kunt vaststellen waar je staat.
  • Wat de belangrijkste uitdagingen zijnDeze verschillen natuurlijk per organisatie, maar KPN brengt inzichten in de grote lijnen. Hierbij gaan we in op organisatiegrootte, levensfase en inzet van ICT
  • Welke oplossingsrichtingen garantie geven tot succes Omdat veel thema’s universeel zijn en er al veel werk is verzet de afgelopen jaren, biedt KPN je de unieke mogelijkheid om te leren van de oplossingen die anderen al succesvol hebben toegepast.

Spreker

Hanneke Vogels, Business Manager Public Cloud

Hanneke Vogels
Business Manager Public Cloud