Kennissessie VNG GGI-Veilig

7 november 2019 KPN Digital Dutch Xperience
Als IT-professional houdt u zich iedere dag weer bezig met het verhogen van de digitale weerbaarheid van uw gemeente. Bovendien is het veiliger maken van uw ICT-infrastructuur een continue taak. Hoe vergroot u uw zicht op wat er zich werkelijk afspeelt in uw netwerk? Dat legt KPN Security u graag uit middels een kennissessie SIEM/SOC GGI-Veilig.KPN Security nodigt u graag uit om u inzicht te geven in onze technologie en toegevoegde waarde van de GGI-Veilig SIEM/SOC-oplossing en neemt u mee in onze visie op het securitylandschap. Waar begint u en waar kunt u naartoe groeien?

Inschrijven

Deelname is kosteloos.

Programma

09.30 – 12.30 uur (incl. lunch)  

09.30 – 10.00 uur: Ontvangst


10.00 – 10.15 uur: Welkomstwoord


10.15 – 10.45 uur: Visie KPN Security

De juiste balans! Han Pieterse, Senior Solutions Consultant bij KPN Security, geeft zijn visie op de samensmelting van de 3 percelen. Hiermee laat hij zien hoe u optimaal de verschillende producten en diensten van de verschillende GGI-Veilig-percelen kunt inzetten en combineren om digitaal weerbaarder te worden en aan te sluiten op de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO).

10.45 – 11.00 uur: Pauze


11.00 – 11.30 uur: SIEM-architectuur uitgelegd
Het ontwikkelen van een gedegen SIEM-architectuur is een cruciale factor in de strijd tegen cyberdreigingen. Hoe werkt de SIEM/SOC-oplossing en wat betekent dit voor u? Ronald Wieberdink, Senior Programma Manager bij KPN Security, duikt samen met u diep de techniek in.


11.30 – 12.00 uur: Dreigingslandschap gemeenten

Cybercriminelen veranderen almaar hun aanvalstechnieken. Een begrip van het dreigingslandschap helpt u de juiste maatregelen te nemen voor uw organisatie. Twan van der Meer, adviseur informatiebeveiliging bij de IBD, geeft u inzicht in het dreigingslandschap van vandaag en morgen.


12:00 – 12:30 uur:  Aanvraagprocedure

U heeft interesse in het aanschaffen van securityproducten en -diensten? Rob Bouman, Cyber Security Lead GGI-Veilig bij KPN Security, maakt duidelijk hoe dit in z'n werk gaat bij VNG GGI-Veilig.


Locatie:

KPN Digital Dutch Xperience

Röntgenlaan 75 | Zoetermeer

Parkeren is kosteloos

Inschrijven