Blockchain en smart contracts in de maakindustrie

30 januari 2018 4 min

Iedereen praat over blockchain en smart contracts, maar wat betekent dit voor de maakindustrie? Ondernemers vragen zich af: Welke productieprocessen kan ik optimaliseren met inzet van blockchain? Kan ik met blockchain ook de veiligheid van mijn productie omgeving verhogen? Kan ik kosten besparen in mijn onderhoudsprocessen door inzet van smart contracts?


Dit zijn de 5 best gelezen security blogs van 2017

29 januari 2018 1 min

2017 was een enerverend cyber security jaar. Van grootschalige ransomwareaanvallen en de voorbereiding op de AVG tot de lancering van de nieuwe stichting Cyber Central: de ontwikkelingen in de securitywereld volgden elkaar in hoog tempo op. Dit zijn op The Digital Dutch de 5 best gelezen security blogs van 2017.


KPN Push-To-Talk ondergaat een missiekritische make-over in 2018

26 januari 2018 2 min

Veel bedrijfstakken gebruiken op dit moment portofonie. Bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, in de industrie en bij de politie en veiligheidsdiensten. Met portofonie kunnen mensen snel communiceren tijdens acties waarbij coördinatie van een team medewerkers noodzakelijk is. Niet alleen bij dagelijkse werkzaamheden, maar ook bij escalaties en calamiteiten. Portofonie biedt een snelle verbindingsopbouw, een hoge beschikbaarheid, noodoproepen en het toekennen van gespreksgroepen.