D3NH4CK: 6 redenen om dit event niet te missen

15 mei 2018 3 min

Het belangrijkste wapen in de strijd tegen cybercriminaliteit zit tussen onze oren. Letterlijk. Kennisdeling is krachtiger dan welke securitytool dan ook. Tijdens het security-event D3NH4CK, georganiseerd door ons dochterbedrijf DearBytes, staat die kennisdeling dan ook centraal. Deze 6 hoogtepunten mag u dinsdag 5 juni niet missen.


Broadband Push-To-Talk voor multifunctionele communicatie

14 mei 2018 2 min

Veiligheid is allang niet meer de verantwoordelijkheid van alleen de politie. Tegenwoordig ligt de handhaving van veiligheid en orde steeds vaker bij multifunctionele teams. Deze teams bestaan uit verschillende organisaties en organisatieonderdelen. Bijvoorbeeld handhavende organisaties, buitengewoon opsporingsambtenaren en buurtwachten. Partijen met minder bevoegdheden, maar die wel een deel van de politietaken overnemen.


Innovatie in uitwisseling zorginformatie

11 mei 2018 5 min

Het versturen van zorgberichten is een belangrijke functie van de ICT-afdelingen van ziekenhuizen. Specialistenbrieven, laboratoriumuitslagen en andere correspondentie tussen zorgpartners moet veilig en snel verlopen. Hoe vlotter zorgpartijen informatie kunnen uitwisselen, hoe eerder een patiƫnt de zorg kan krijgen die hij nodig heeft. KPN Health draagt hier aan bij met de KPN Berichtenservice in de ZorgCloud, het grootste zorgnetwerk van Nederland. Het Ziekenhuis Gelderse Vallei deed een pilot.