KPN opnieuw erkend in het ‘Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide’ van Gartner

27 oktober 2 min

KPN is voor het vierde jaar op rij opgenomen in het op 23 oktober 2017 gepubliceerde ‘Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide’ van Gartner Inc., een internationaal onderzoeks- & adviesbureau.


IoT-obstakels wegnemen doet u zo

25 oktober 3 min

Wilt u starten met Internet of Things (IoT), dan is het goed om van tevoren de verwachtingen helder te hebben. Zeker omdat voor het laten slagen van IoT-trajecten een lange adem nodig is. Het is daarom verstandig mogelijke obstakels en misvattingen weg te nemen, zodat iedereen vooraf weet wat de kosten en de baten kunnen zijn, wat de impact van IoT op een organisatie is en of IoT wel veilig is. In dit blog geven we antwoord op deze en andere vragen, zodat u de IoT-verwachtingen in uw organisatie kunt managen. Zowel bij uzelf als bij de stakeholders.


Haal het maximale uit IoT met een strakke regie

25 oktober 2 min

In Nederland zijn we al veel aan het testen met IoT-toepassingen, maar grootschalige implementaties zien we veel minder. Zo’n eerste test is dan ook eenvoudig op te zetten. Maar een daadwerkelijke oplossing veilig implementeren, aansluiten op bestaande systemen en beheren, daar komt veel meer bij kijken. Zorg daarom dat u meteen vanaf het begin de IoT in uw organisatie goed beheert en beheerst. Alleen dan kunt u het maximale eruit halen.