443 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Zorg Messenger de nieuwe uitbreiding op TelePsy

13 november 2 min

Zorg Messenger van KPN wordt vanaf december geïntegreerd in E-healthplatform TelePsy. Dit is de 1e keer dat Zorg Messenger de samenwerking aangaat met een platform dat zich richt op dienstverlening in de geestelijke gezondheidszorg. TelePsy voegt zo een lang gewenste functionaliteit toe. Naast onder andere psychologische tests, oefeningen en dagboekfuncties is het dankzij KPN voor zorgverleners straks ook mogelijk om direct te communiceren met collega’s en cliënten.


Van Happen Containers digitaliseert asset management

8 november 2 min

Onze rol verschuift steeds meer van sterke afvalinzamelaar naar leverancier van grondstoffen. Die verschuiving wordt gedreven vanuit een veelvoud aan innovaties. We hebben een innovatieve sorteerlijn gerealiseerd waarmee we afval slim scheiden, verwerken en als grondstof terugleveren. Hiermee dragen we bij aan schonere leefomgeving en een circulaire economie.

Aan de slag met de data uit uw IoT-platform

3 november 3 min

Zoals u hebt kunnen lezen, vertalen sensoren metingen uit de echte wereld naar data voor het digitale domein. Zij verzorgen daarmee de input voor uw Internet of Things-oplossing. Maar wat gebeurt er daarna met die data? Dat is afhankelijk van het platform dat u eraan koppelt. Wat is een platform precies, wat moet het kunnen, en volstaat een standaardoplossing of hebt u altijd maatwerk nodig?


Meten wat u wilt weten met IoT-sensoren

3 november 2 min

Met de Internet of Things-sensor wordt vaak het apparaat bedoeld dat informatie uit de fysieke wereld haalt en naar het internet verstuurt. Maar eigenlijk doet het hele IoT-device dat. Een sensor is daar slechts een onderdeel van. Wat is een sensor dan wel precies en hoe kiest u de juiste sensor voor uw eigen IoT-oplossing?


IoT zonder security is een non-starter

1 november 3 min

Bij de implementatie van een IoT-oplossing is het cruciaal dat deze goed en veilig werkt. Security is dan ook een van de belangrijkste aspecten van IoT. Sterker nog, IoT zonder security is een non-starter. Zeker nu IoT-security vaak negatief in het nieuws is, met terughoudendheid bij organisaties tot gevolg. Maar waar draait het bij security eigenlijk om? Welke maatregelen zijn vereist? En wiens verantwoordelijkheid is het?


KPN opnieuw erkend in het ‘Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide’ van Gartner

27 oktober 2 min

KPN is voor het vierde jaar op rij opgenomen in het op 23 oktober 2017 gepubliceerde ‘Magic Quadrant for Managed M2M Services, Worldwide’ van Gartner Inc., een internationaal onderzoeks- & adviesbureau.


IoT-obstakels wegnemen doet u zo

25 oktober 3 min

Wilt u starten met Internet of Things (IoT), dan is het goed om van tevoren de verwachtingen helder te hebben. Zeker omdat voor het laten slagen van IoT-trajecten een lange adem nodig is. Het is daarom verstandig mogelijke obstakels en misvattingen weg te nemen, zodat iedereen vooraf weet wat de kosten en de baten kunnen zijn, wat de impact van IoT op een organisatie is en of IoT wel veilig is. In dit blog geven we antwoord op deze en andere vragen, zodat u de IoT-verwachtingen in uw organisatie kunt managen. Zowel bij uzelf als bij de stakeholders.


Haal het maximale uit IoT met een strakke regie

25 oktober 2 min

In Nederland zijn we al veel aan het testen met IoT-toepassingen, maar grootschalige implementaties zien we veel minder. Zo’n eerste test is dan ook eenvoudig op te zetten. Maar een daadwerkelijke oplossing veilig implementeren, aansluiten op bestaande systemen en beheren, daar komt veel meer bij kijken. Zorg daarom dat u meteen vanaf het begin de IoT in uw organisatie goed beheert en beheerst. Alleen dan kunt u het maximale eruit halen.