498 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Boost je business met data

4 juni 2018 1 min

Er komt steeds meer data en die kunnen we steeds beter analyseren. Dit geeft inzicht, ook in patronen die vroeger niet zichtbaar waren. Nog mooier: het stelt ons in staat om ontwikkelingen te voorspellen. Deze ‘big data’ leveren zo mooie toepassingen op: ziekten worden eerder opgespoord, fraude bestreden en terrorisme voorkomen.


Makkelijker, veiliger en beter verkiezingen organiseren

28 mei 2018 3 min

Bij iedere verkiezing staan de gemeenten weer voor een nieuwe logistieke uitdaging. Zo ook de gemeente Den Haag. Mensen stemmen op tijdelijke locaties die bemand worden door vrijwilligers. Tegelijkertijd moeten de uitgebreide protocollen wel worden gevolgd. En dat vergt een solide organisatie. Om de organisatie beter te managen en minder gevoelig te maken, is de StembureauApp ontwikkeld.

D3NH4CK: 6 redenen om dit event niet te missen

15 mei 2018 3 min

Het belangrijkste wapen in de strijd tegen cybercriminaliteit zit tussen onze oren. Letterlijk. Kennisdeling is krachtiger dan welke securitytool dan ook. Tijdens het security-event D3NH4CK, georganiseerd door ons dochterbedrijf DearBytes, staat die kennisdeling dan ook centraal. Deze 6 hoogtepunten mag u dinsdag 5 juni niet missen.


Broadband Push-To-Talk voor multifunctionele communicatie

14 mei 2018 2 min

Veiligheid is allang niet meer de verantwoordelijkheid van alleen de politie. Tegenwoordig ligt de handhaving van veiligheid en orde steeds vaker bij multifunctionele teams. Deze teams bestaan uit verschillende organisaties en organisatieonderdelen. Bijvoorbeeld handhavende organisaties, buitengewoon opsporingsambtenaren en buurtwachten. Partijen met minder bevoegdheden, maar die wel een deel van de politietaken overnemen.


Innovatie in uitwisseling zorginformatie

11 mei 2018 5 min

Het versturen van zorgberichten is een belangrijke functie van de ICT-afdelingen van ziekenhuizen. Specialistenbrieven, laboratoriumuitslagen en andere correspondentie tussen zorgpartners moet veilig en snel verlopen. Hoe vlotter zorgpartijen informatie kunnen uitwisselen, hoe eerder een patiënt de zorg kan krijgen die hij nodig heeft. KPN Health draagt hier aan bij met de KPN Berichtenservice in de ZorgCloud, het grootste zorgnetwerk van Nederland. Het Ziekenhuis Gelderse Vallei deed een pilot.