467 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Digital Capability Day: Een stap dichter bij Digital Maturity

1 februari 2018 2.5 min

Om als CIO de Digitale Transformatie te leiden is het niet zozeer de vraag: Wat moeten we doen? als wel: Waar zijn we als organisatie toe in staat?


Dit zijn de 5 best gelezen security blogs van 2017

29 januari 2018 1 min

2017 was een enerverend cyber security jaar. Van grootschalige ransomwareaanvallen en de voorbereiding op de AVG tot de lancering van de nieuwe stichting Cyber Central: de ontwikkelingen in de securitywereld volgden elkaar in hoog tempo op. Dit zijn op The Digital Dutch de 5 best gelezen security blogs van 2017.

IoT in de openbare ruimte: laat beveiliging geen spelbreker zijn

19 januari 2018 3 min

Sensoren die alarm slaan als de luchtkwaliteit op straat ongezond is, een sluis die bij hoog water een bericht naar het waterschap stuurt en verkeerslichten die zelf een storing melden. Ook in de stad zijn de mogelijkheden van Internet of Things (IoT) ongekend. Natuurlijk is de slimme stad ook een interessante prooi voor cybercriminelen. Maar security hoeft geen belemmering te zijn om de openbare ruimte met internet te verbinden.


KPN partner in de e-Healthweek 2018

17 januari 2018 2 min

Net als vorig jaar is KPN ook in 2018 op allerlei fronten aanwezig tijdens de eHealthweek van 22 - 26 januari. Bent u benieuwd naar onze activiteiten? Bekijk ze hier:


Nieuwe technologieën voor WiFi-concepten

16 januari 2018 1 min

Onder de naam The Flagship Approach zijn KPN en TU Eindhoven een privaat-publieke samenwerking aangegaan. Hierbij combineren we Research & Development voor de lange termijn met een voortdurende vertaling van wetenschappelijke bevindingen naar specifieke toepassingen voor het bedrijfsleven. De universiteit is zo als het ware het verlengstuk van KPN op het gebied van research.