474 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

KPN opgenomen in ‘Cyber Security Innovators’ rapport van HardenStance

19 februari 2018 1.5 min

KPN is opgenomen in het op 19 februari 2018 gepubliceerde ‘Cyber Security Innovators’ rapport van HardenStance, een internationaal marktonderzoeksbureau binnen het telecom en ICT-security domein


Waarom IoT onsterfelijk is, maar 2G niet

16 februari 2018 5 min

2G heeft de wereld veranderd. De tweede generatie mobiele technologie zag in 1991 het levenslicht en wordt tot op de dag van vandaag breed ingezet in de wereld. Maar de jaren beginnen te tellen. 2G is verouderd en kent de nodige beperkingen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid. Bovendien staan de opvolgers te popelen om het stokje over te nemen. De verwachting van de industrie is dat die eenzelfde revolutie in Internet of Things (IoT) teweeg zullen brengen als 2G in mobiele spraakcommunicatie.

10 tips om cybercrime tegen te gaan

8 februari 2018 2 min

Helemaal voorkomen kan niet. Cybercrime is een kat-en-muis spel waarbij de cybercrimineel steeds nieuwe invalshoeken bedenkt zodra u zich beter beschermt. Daarom is het belangrijk dat u doorlopend werk maakt van uw online veiligheid. Hoe kunt u zelf uw online veiligheid op orde brengen?


Hartfilmpje maken met de smartphone is straks heel gewoon

3 februari 2018 2 min

Ruim 1100 Nederlandse huisartsenpraktijken kunnen binnenkort gebruikmaken van een nieuwe dienst van technologiebedrijf KPN, waarbij het mogelijk wordt om met een smartphone of tablet bij de huisarts of de patiënt thuis een volwaardig hartfilmpje (ECG) te maken.


Digital Capability Day: Een stap dichter bij Digital Maturity

1 februari 2018 2.5 min

Om als CIO de Digitale Transformatie te leiden is het niet zozeer de vraag: Wat moeten we doen? als wel: Waar zijn we als organisatie toe in staat?


Blockchain en smart contracts in de maakindustrie

30 januari 2018 4 min

Iedereen praat over blockchain en smart contracts, maar wat betekent dit voor de maakindustrie? Ondernemers vragen zich af: Welke productieprocessen kan ik optimaliseren met inzet van blockchain? Kan ik met blockchain ook de veiligheid van mijn productie omgeving verhogen? Kan ik kosten besparen in mijn onderhoudsprocessen door inzet van smart contracts?


Dit zijn de 5 best gelezen security blogs van 2017

29 januari 2018 1 min

2017 was een enerverend cyber security jaar. Van grootschalige ransomwareaanvallen en de voorbereiding op de AVG tot de lancering van de nieuwe stichting Cyber Central: de ontwikkelingen in de securitywereld volgden elkaar in hoog tempo op. Dit zijn op The Digital Dutch de 5 best gelezen security blogs van 2017.


KPN Push-To-Talk ondergaat een missiekritische make-over in 2018

26 januari 2018 2 min

Veel bedrijfstakken gebruiken op dit moment portofonie. Bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, in de industrie en bij de politie en veiligheidsdiensten. Met portofonie kunnen mensen snel communiceren tijdens acties waarbij coördinatie van een team medewerkers noodzakelijk is. Niet alleen bij dagelijkse werkzaamheden, maar ook bij escalaties en calamiteiten. Portofonie biedt een snelle verbindingsopbouw, een hoge beschikbaarheid, noodoproepen en het toekennen van gespreksgroepen.