Beste dienstverlener door digitale transformatie

Ook bij KPN is digitale transformatie aan de orde van de dag. Vorig jaar leverde dat ons de Digital World Award – een internationale prijs voor de beste digitale transformatie. Het betekent een kroon op het werk van Bouke Hoving, CIO en executive vice president van het simplificatieprogramma – het programma waarmee KPN zijn diensten versimpelt en de klantervaring over alle kanalen hetzelfde maakt. Hij vertelt hoe de digitale transformatie binnen KPN verloopt en wat die transformatie tot dusver heeft opgeleverd.


Hybrid Cloud als enabler voor flexibiliteit

We hebben voordelen maar ook last van ons verleden: doorgegroeide gewoontes, organisatie, infrastructuren en systemen die de organisatie nu minder wendbaar maken dan we zouden willen. Liefst zou je vanuit een schone lei alles op nieuwe leest neer willen zetten om maximaal in te spelen op de markt van morgen. Hoe stap je uit de cirkel waarin 90% van het IT budget op gaat aan services waar de gebruiker gisteren al ongelukkig over was?


Hoe betrouwbaar is ons elektriciteitsnetwerk?

Chaos op het spoor, meldkamers die onbereikbaar waren en een schadepost voor ondernemers van tientallen miljoenen euro’s. Dat was de trieste balans na de stroomstoring die in januari van dit jaar een groot deel van Amsterdam platlegde. Hoe voorkomt u een financiële strop door stroomstoringen?