450 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

IoT in waterbeheer: geld besparen en natte voeten voorkomen

23 november 3 min

De overheid wil dat waterleidingbedrijven, waterzuiveringsmaatschappijen en waterschappen beter samenwerken om het waterbeheer goedkoper te maken. Dat vraagt om het slim toepassen van technologie. Xylem en KPN slaan de handen ineen om die te leveren.


‘Vrijer, leuker en makkelijker’

21 november 6 min

Het van oorsprong sterk productgedreven KPN heeft de slag moeten maken naar een klantgedreven organisatie. Daarbij werd onderkend dat de consument op digitale wijze probleemloos bediend wil worden. Daar hoort een attractief pakket bij, met KPN-diensten, aangevuld met services van andere partijen zoals Spotify en Netflix. Volgens CIO Bouke Hoving was het productenpakket eind 2013 nog een weinig samenhangend geheel, met een mooie strik eromheen. Inmiddels is het productaanbod een geïntegreerde bundel, met een prima omnichannelklantervaring.

Securitymonitoring: zo verhoogt u de digitale weerbaarheid

16 november 2 min

Het Internet of Things, de cloud, machine learning: technologische innovaties kunnen uw business naar nieuwe hoogten stuwen. In die kermis van kansen en mogelijkheden zien we securityrisico’s al snel over het hoofd, terwijl cyberdreigingen alleen maar in complexiteit toenemen. Een permanente bewaking door externe experts is wellicht geen gek idee. Drie argumenten voor 24/7-bewaking van uw bedrijfsnetwerk.


Zorg Messenger de nieuwe uitbreiding op TelePsy

13 november 2 min

Zorg Messenger van KPN wordt vanaf december geïntegreerd in E-healthplatform TelePsy. Dit is de 1e keer dat Zorg Messenger de samenwerking aangaat met een platform dat zich richt op dienstverlening in de geestelijke gezondheidszorg. TelePsy voegt zo een lang gewenste functionaliteit toe. Naast onder andere psychologische tests, oefeningen en dagboekfuncties is het dankzij KPN voor zorgverleners straks ook mogelijk om direct te communiceren met collega’s en cliënten.


Superslimme Aziatische tijger

13 november 4 min

Singapore: een stip in Zuidoost-Azië, maar een economische grootmacht van formaat. Technologie maakte van het stadstaatje zonder natuurlijke grondstoffen, bossen of akkerbouw een echte Asian Tiger. Singapore borduurt daarop voort met een slimme revolutie.