509 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Altijd antwoord op uw vragen

1 oktober 2016

Als ondernemer wilt u snel antwoord en goed op vragen. Dat krijgt u bij KPN op elk moment van de dag en nacht. Van onze medewerkers- en van andere ondernemers op het Zakelijk KPN Forum.


De 5 slechtste redenen om uw Contact Center-oplossing te behouden

9 augustus 2016

Op een bepaald moment realiseert u dat uw huidige Contact Center-oplossing niet geheel meer voldoet aan de veranderende markt en ontwikkelingen. Huiverig voor de gevolgen van het overstappen naar een nieuw systeem houdt u tegen om eens rond te kijken naar alternatieven in de markt. De signalen zijn voor de meeste organisaties duidelijk. Maar toch blijven zij tegen beter weten in proberen de Customer Service op pijl te houden met verouderde systemen.


Beter voorspellen met big data in retail

31 mei 2016

Retailers hebben veel data tot hun beschikking, waar fabrikanten en groothandelaren alleen maar van kunnen dromen. Kennis van de consument op de ‘last mile’ levert veel informatie op over het veranderd koopgedrag en de voorkeuren van de shopper. En ja, die shopper verandert.


Communicatie-integratie en de voordelen voor klantcontact

31 mei 2016

In de Customer Service wordt er steeds meer nagedacht over communicatie-integratie. De communicatie tussen klant en organisatie evolueert immers de laatste jaren steeds sneller.


Customer Service en het Internet of Things

12 mei 2016

Verandering van spijs doet eten. Een oud gezegde, maar een waarheid als een koe. Verandering is goed. Zonder verandering zou iedereen nog in een berenvel rondlopen. Ook in customer service is er veel veranderd.