Communicatie in de cloud voor de zakelijke markt

Met Hosted Voice (ook wel Hosted VoIP genoemd) kunt u zakelijk bellen via de cloud. Deze hosted vorm van communicatie in de cloud biedt een volwaardig alternatief voor de traditionele telefonie via ISDN (deze techniek is inmiddels niet meer in gebruik). Dit zorgt voor een flexibele, betrouwbare en kostenbesparende oplossing voor uw vaste telefonievraagstuk.

Met Hosted Voice verlopen inkomende en uitgaande gesprekken via het IP-datanetwerk, in plaats van via de reguliere telefoonlijn. Het IP-datanetwerk maakt gebruik van een VPN of een zakelijke internetverbinding van KPN. Daarmee beschikt u over een verbinding met voldoende bandbreedte en van hoge kwaliteit.

Kortom, een gebruiksvriendelijke oplossing voor uw totaalcommunicatie: audio, video, presence, desktop-sharing, instant messaging en conferencing. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw organisatie te ontdekken.

Vergroot de waarde van Hosted Voice

Vaste en mobiele telefonie integratie

Neem uw kantoor mee in uw broekzak. Integreer uw vaste en mobiele nummer voor optimale bereikbaarheid zowel op kantoor als onderweg.

Receptiefunctionaliteit

Laat uw receptionisten eenvoudig online inkomende gesprekken beheren en routeren met de receptiefunctionaliteit van Hosted Voice.

Callcenterfunctionaliteit

Richt met Hosted Voice eenvoudig een callcenter op. Deze functionaliteit is geschikt voor zowel kleinere bedrijven als de grotere callcenters.

Software-integratie CRM

Zorgeloze integratie van uw telefonie functionaliteiten met de meeste CRM-softwaresystemen.

Factsheet Cloud Communications via Hosted Voice

Betrouwbare communicatie is essentieel voor ieder bedrijf. Daarom biedt KPN met communicatie in de cloud een gebruiksvriendelijke oplossing voor alle communicatie van uw organisatie. Het biedt hoogwaardige vaste telefonie voor de zakelijke markt en maakt hiervoor gebruik van een telefooncentrale in de cloud.

Door meer dan 300 bedrijven gedownload

Daarom Cloud Communications van KPN


  • Betrouwbaar
    KPN heeft een zeer betrouwbaar netwerk met een laag storingspercentage.
  • Flexibel
    U kunt het aantal gebruikers zelf aanpassen.
  • Service die bij u past
    Online service, 24/7 telefonische helpdesk en 100 KPN-winkels.


Wilt u meer informatie over Hosted Voice?
Wij helpen u graag

Neem contact met ons op