Tegenwoordig zijn uw klanten mobiel, sociaal en altijd online. Hoewel er nog steeds veel vraag is naar dienstverlening via de telefoon, verwachten uw klanten ook dat ze ook via een ander middel contact kunnen leggen, zoals bijvoorbeeld chat, e-mail, sociale media en IoT-devices. Met de contact center-oplossing van KPN (via het PureCloud-platform van Genesys) maakt u verschillende communicatiekanalen toegankelijk voor uw klanten én voor uw medewerkers. Daarnaast biedt Workforce Optimization u specifieke analyses van uw klanten, medewerkers en processen. Zodat u het maximale uit uw KPN Contact Center haalt.


contact center

Workforce Optimization, optimaal klantcontact

Workforce Optimization (WFO) biedt u specifieke analyses van uw klanten, medewerkers en processen. Met WFO behaalt u eenvoudiger uw KPI’s, verhoogt u uw omzet en integreert u uw contactcenter.

Met de modules Quality Management, Screen Recording, Work Force Management en Interaction Analytics krijgt u meer informatie over de beleving van uw klanten wanneer ze contact hebben met uw agents. U kunt gesprekken opnemen en analyseren. Hiermee verbetert u de kwaliteit van uw medewerkers, monitort u de processen en maakt u een ideale werkplanning.

Ontdek de laatste trendscontact center

Whitepaper: Trends in klantcontact

Goed contact met klanten zorgt voor een fijne ervaring met uw bedrijf. Hoe kunt u geautomatiseerd klantcontact het beste inzetten voor een goede klantbeleving?

Download de whitepaper
contact center

Communicatie-integratie voordelig voor klant

Het aantal communicatiekanalen voor de klant neemt toe. Daarmee groeien ook de uitdagingen voor uw bedrijf. Hoe gaat u hiermee om?

contact center

Brochure: Optimaliseren van klantcontact

Workforce Optimization biedt de perfecte instrumenten om uw klanttevredenheid te verhogen en het managen van uw agents makkelijk te maken.

Download de brochure

Daarom Contact Centers & Workforce Optimization van KPN


  • Oplossing op maat
    Door een gevarieerd aanbod is er altijd een oplossing die bij uw behoefte past.
  • Kwalitatief & efficiënt
    De WorkForce Optimization diensten zorgen voor kwalitatief en efficiënt klantcontact.
  • Veilig & betrouwbaar
    Hosting vanuit de cloud, wat u helpt bij het voldoen aan onder meer privacy wet- en regelgeving.

Wilt u meer informatie over KPN Contact Centers & Workforce Optimization?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op