Contact Centers & Workforce Optimization

Omnichannel contact center-oplossingen voor optimale klantinteractie

Tegenwoordig zijn uw klanten mobiel, sociaal en altijd online. Hoewel er nog steeds veel vraag is naar dienstverlening via de telefoon, verwachten uw klanten ook dat ze ook via een ander middel contact kunnen leggen, zoals bijvoorbeeld chat, e-mail, sociale media en IoT-devices. Met de contact center-oplossingen van KPN maakt u verschillende communicatiekanalen toegankelijk voor uw klanten én voor uw medewerkers. Daarnaast biedt Workforce Optimization u specifieke analyses van uw klanten, medewerkers en processen. Zodat u het maximale uit uw KPN Contact Center haalt.

Contact center oplossingen van KPN

Storm Cloud Contact Center

Storm Cloud Contact Center

Storm Cloud Contact Center ondersteunt diverse communicatiekanalen, verbetert uw bereikbaarheid en geeft u een duidelijk beeld van uw inkomend en uitgaand klantcontact.

Customer Interaction Contact Center

Genesys PureCloud & PureConnect

Genesys biedt met PureCloud en PureConnect de laatste generatie contact center technologieën aan die eenvoudig in gebruik zijn en continu worden geupdate. PureCloud via een agile platform, PureConnect door een on-premises platform.

Avaya Contact Center

Avaya Aura Contact Center

Avaya Contact Center is een integraal platform voor meerdere communicatiekanalen in combinatie met de Avaya telefoniecentrales en Unified Communications oplossingen.

1. Genesys PureConnect kan gehost worden in de KPN Private Cloud.

Wat onze klanten van KPN Contact Centers vinden


Workforce Optimization, optimalisatie van klantcontact

Workforce Optimization (WFO) biedt u specifieke analyses van uw klanten, medewerkers en processen. Met WFO behaalt u eenvoudiger uw KPI’s, verhoogt u uw omzet en integreert u uw contactcenter.

Met de modules Quality Management, Screen Recording, Work Force Management en Interaction Analytics krijgt u meer informatie over de beleving van uw klanten wanneer ze contact hebben met uw agents. U kunt gesprekken opnemen en analyseren. Hiermee verbetert u de kwaliteit van uw medewerkers, monitort u de processen en maakt u een ideale werkplanning.

Wilt u meer informatie over Workforce Optimization?

Neem contact met mij op

Ontdek de laatste trends


contact center

Whitepaper: Trends in klantcontact

Goed contact met klanten zorgt voor een fijne ervaring met uw bedrijf. Hoe kunt u geautomatiseerd klantcontact het beste inzetten voor een goede klantbeleving?

Download de whitepaper
contact center

Communicatie-integratie voordelig voor klant

Het aantal communicatiekanalen voor de klant neemt toe. Daarmee groeien ook de uitdagingen voor uw bedrijf. Hoe gaat u hiermee om?

contact center

Brochure: Optimaliseren van klantcontact

Workforce Optimization biedt de perfecte instrumenten om uw klanttevredenheid te verhogen en het managen van uw agents makkelijk te maken.

Download de brochure

Daarom Contact Centers & Workforce Optimization van KPN

contact center

✔ Oplossing op maat

Door een gevarieerd aanbod is er altijd een oplossing die bij uw behoefte past. Zo werkt u efficiënter en bespaart u kosten.

contact center

Kwalitatief & efficiënt

De WorkForce Optimization diensten zorgen voor kwalitatief en efficiënt klantcontact.

contact center

Veilig & betrouwbaar

Hoge betrouwbaarheid dankzij hosting vanuit de cloud, wat u helpt bij het voldoen aan onder meer privacy wet- en regelgeving.

Wilt u meer informatie over KPN Contact Centers & Workforce Optimization?
Wij helpen u graag.

contact centers