The Digital Dutch 2020

Hét event van KPN voor zakelijk Nederland

The Digital Dutch laat ons van elkaar leren. We bieden u de kans om daadwerkelijk onder de motorkap van andere organisaties te kijken en te zien hoe anderen de uitdagingen aanpakken, waar ook uw organisatie mee te maken heeft. De hobbel die iemand anders al nam, kan immers maar zo uw stepping stone zijn. Het is tijd onze grote uitdagingen samen op te pakken. Tijd om de kracht van het netwerk in te zetten, te leren van elkaar en de vooruitgang te laten werken voor heel Nederland. Join the network!

Dagindeling

  • 10:30 – 11:00 Inloop / vloer open
  • 11:00 – 13:30 Bezoek Innovatievloer (pleinen, verdiepingssessies, Highspeed Keynotes)
  • 14:00 – 16:00 Hoofdprogramma
  • 16:00 – 18:00 Bezoek Innovatievloer, netwerkborrel, muziek

Programma

Tijdens een wervelend hoofdprogramma verrassen, inspireren en informeren wij u rond de thema’s ondernemerschap, leiderschap, innovatie en digitale ontwikkelingen. De rode draad van de show is dat je een netwerk nodig hebt om echt verder te kunnen komen en dat we met elkaar een (maatschappelijke) verantwoordelijkheid hebben voor Nederland. Daarnaast nemen onze experts u mee in de wereld van digitalisering tijdens verschillende verdiepingssessie's.

De innovatievloer bestaat uit zes pleinen, twee arena’s en het RTLZ Ondernemerscafé. De vloer biedt volop ruimte voor beleving, informatie en netwerken. Op ieder plein vindt u demonstraties, de laatste innovaties en vooral veel praktijkvoorbeelden.

innovatievloer overzicht


Highspeed Keynotes


Highspeed Keynotes, van elk 20 minuten, vinden plaats in de arena’s. Een arena biedt plaats aan 75 tot 100 personen. Starttijden: 11.00 uur, 12.00 uur en 13.00 uur. De Highspeed Keynotes zijn vrij toegankelijk, aanmelden is niet nodig.Op de innovatievloer nemen onze experts u mee in de wereld van digitalisering. Tijdens verschillende verdiepingssessies en Highspeed Keynotes vertellen zij u over kansen die technologie zoals onder meer Artificial Intelligence, IoT, en 5G biedt.
Geef u bij aanmelding op voor 1 verdiepingssessie. Op het evenement kunt u andere verdiepingssessies volgen, mits er voldoende plaats is.

Programma verdiepingssessies

Jaarbeurs, hal 1 - Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht

De jaarbeurs in Utrecht is vanuit het hele land makkelijk per trein bereikbaar. Vanaf het Centraal Station in Utrecht ligt de Jaarbeurs op ongeveer tien minuten loopafstand. Komt u met de auto dan is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig verdeeld over P1 tot en met P4. Als klant ontvangt u van KPN een uitrijkaart.  

Inschrijven the Digital Dutch 2020Uw deelname aan een verdiepingssessie
U kunt 1 verdiepingssessie van uw voorkeur opgeven. Wilt u 2 of meer verdiepingssessies volgen, dan kunt u op de dag zelf een keuze maken mits er voldoende plaats beschikbaar is.

KPN gebruikt uw persoonlijke gegevens voor het versturen van de door u gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. Als u bovenstaande optie heeft gekozen, gebruiken wij uw gegevens voor marketing- en verkoop doeleinden. U kunt zich op elk gewenst moment eenvoudig afmelden. Bekijk ons privacy statement op kpn.com.

Met uw aanmelding geeft u toestemming om uw gegevens te delen met deelnemende business partners van KPN aan The Digital Dutch 2020. KPN heeft tijdens het evenement ook een gerechtigd belang bij het maken van foto- en/of filmopnamen van sprekers, bezoekers, stand bemanning en overige deelnemers en door hen ingeschakeld personeel voor promotionele- en marketingdoeleinden van KPN. Mocht u hiermee niet akkoord gaan, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met digitaldutch@kpn.com. De integrale disclaimer voor The Digital Dutch 2020 vindt u hieronder.

Inschrijving Deelname aan het door KPN Zakelijke Markt (KPN ZM) georganiseerde evenement The Digital Dutch 2020 is bedoeld voor beslissers, leidinggevenden en medewerkers wiens functies gerelateerd zijn aan ICT-vraagstukken binnen een organisatie of een bedrijf. Wij behouden ons het recht voor om uw aanmelding te weigeren of in te trekken als wij de mening zijn toegedaan dat u het evenement bezoekt voor eigen doeleinden als bijvoorbeeld marketing- en /of salesactivatie anders dan waar het evenement initieel voor is bedoeld. Bijvoorbeeld als u werkzaam bent bij een adviesbureau, een concurrerende organisatie, een recruitmentbureau, etc. Twijfelt u of u tot de juiste doelgroep behoort, stuur uw vraag naar digitaldutch@kpn.com.  

Omgang met uw persoonsgegevens KPN vindt uw privacy belangrijk en zal zo zorgvuldig en zo veilig mogelijk omgaan met uw persoonsgegevens. KPN zal zich daarbij houden aan de privacyregelgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming). KPN verwerkt persoonsgegevens in het kader van zijn dienstverlening. Schrijft u zich in voor The Digital Dutch 2020 dan verwerkt KPN uw (zakelijke) NAW-gegevens, uw mobiele telefoonnummer, uw e-mailadres en eventueel de door u aangegeven interessegebieden voor analyses en/of marketingdoeleinden. Daarmee stelt u KPN ook in staat om uw deelname aan het evenement zo optimaal mogelijk voor te bereiden en te verzorgen (bijvoorbeeld bij het registreren van uw aanmelding en het versturen van uw toegangsbewijs). De mogelijkheid bestaat dat tijdens het evenement uw badge wordt gescand. In ieder geval bij het verlenen van toegang tot het evenement maar ook bij deelname aan verdiepingssessies en uw bezoek aan pleinen op de innovatievloer. Door deel te nemen aan het evenement geeft u toestemming voor het benaderen van door u bezochte en/of gerelateerde onderwerpen en mag KPN u informeren over door KPN ZM toekomstig te organiseren gerelateerde evenementen. Hebt u bezwaar dat uw persoonsgegevens tijdens het evenement worden gescand en opgeslagen, dan dient u vooraf schriftelijk verzet aan te tekenen door het sturen van een e-mail naar digitaldutch@kpn.com.

Foto- en/of filmopnamen KPN heeft een gerechtigd belang bij het maken van foto- en/of filmopnamen op het evenement van sprekers, bezoekers, stand bemanning en overige deelnemers en door hen ingeschakeld personeel voor promotionele- en marketingdoeleinden van KPN.

Deelname aan het evenement is geheel en volledig de verantwoordelijkheid van de deelnemer. KPN is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige vorm van persoonlijke en/of zakelijke en/of materiële en/of immateriële schade die deelnemer lijdt of gaat lijden als gevolg van deelname aan het evenement.