The Digital Dutch goes Digital

In deze ongebruikelijke tijden is het meer dan ooit belangrijk om digitaal met elkaar verbonden te zijn. Daarom komt The Digital Dutch op 23 april voor u met een speciaal programma: ‘The Digital Dutch goes Digital’. Een ode aan de veerkracht en het oplossend vermogen van zakelijk Nederland.

The Digital Dutch goes Digital biedt tijdens een online uitzending een uur aan inspiratie en inzichten die organisaties en bedrijven nú verder helpen. Over digitale communicatie en online samenwerking. Hoe we met elkaar vitale infrastructuren in Nederland draaiend houden. En hoe we waken voor onze digitale veiligheid. Want het Netwerk van Nederland, dat zijn we samen.

Online uitzending is op donderdag 23 april, van 14.00 tot 15.00 uur

Wat kunt u verwachten

De online uitzending verrast, inspireert en informeert rond de thema’s ondernemerschap, leiderschap, innovatie en digitale ontwikkelingen. Een netwerk is nodig om verder te komen en continuïteit te behouden. In deze roerige tijden actueler dan ooit.

In een daarvoor speciaal ingerichte Jaarbeurs zonder publiek vindt de uitzending plaats. Op afstand weliswaar, maar nog nooit zo dichtbij.Inschrijven voor The Digital Dutch goes Digital


KPN gebruikt uw persoonlijke gegevens voor het versturen van de door u gevraagde informatie en mogelijk telefonisch contact. Als u bovenstaande optie heeft gekozen, gebruiken wij uw gegevens voor marketing- en verkoop doeleinden. U kunt zich op elk gewenst moment eenvoudig afmelden. Bekijk ons privacy statement op kpn.com.

Omgang met uw persoonsgegevens

KPN vindt uw privacy belangrijk en zal zo zorgvuldig en zo veilig mogelijk omgaan met uw persoonsgegevens. KPN zal zich daarbij houden aan de privacyregelgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

KPN verwerkt persoonsgegevens in het kader van zijn dienstverlening. Schrijft u zich in voor het online evenement The Digital Dutch goes Digital dan verwerkt KPN uw (zakelijke) NAW-gegevens, uw mobiele telefoonnummer, uw e-mailadres en eventueel de door u aangegeven interessegebieden voor analyses en/of marketingdoeleinden. Daarmee stelt u KPN ook in staat om uw deelname aan het online evenement zo optimaal mogelijk voor te bereiden en te verzorgen (bijvoorbeeld bij het registreren van uw aanmelding en het versturen van de juiste link om ook daadwerkelijk het online evenement te kunnen volgen).