The Digital Dutch 2020 Webinars

De digitale transitie raakt in een stroomversnelling. Trends volgen elkaar op, actualiteiten veranderen met de dag. Zelfs The Digital Dutch doormaakte dit jaar een transitie en ging volledig digital. In 28 exclusieve Digital Dutch webinars praten experts u bij over de digitale ontwikkelingen van nu. Welke innovaties leveren echt winst op? Wat is relevant voor uw sector? Vergroot uw kennis, en bepaal het zelf. Bekijk de webinars van 2020 nu.

Webinars terugkijken:

Kansen en beschikbaarheid van 5G voor uw bedrijf


Jacob Groote, 5G EVP bij KPN, neemt u mee in de visie van KPN op 5G, actuele toepassingen met klanten en wat u dit jaar mag verwachten. U krijgt inzicht in de werkwijze in onze fieldlabs, met leidende Nederlandse partijen in verschillende sectoren in combinatie met geavanceerde technologie. Door 5G-toepassing in combinatie met drones, smart maintenance, critical wearables, algoritmes & video analyses, kunt u voor uw bedrijfskosten verlagen en wendbaarheid & aantrekkelijkheid verhogen.

Actuele Industrie 4.0 & 5G en use cases vanuit 5G fieldlab


We nemen u mee bij een actueel 5G voorbeeld wat KPN heeft uitgevoerd. 5G biedt nieuwe mogelijkheden voor smart maintenance, asset management en connected worker scenario’s. Collaborating robots en modular production equipments worden met 5G synchroon verbonden.

Hospital-to-home praktijkvoorbeelden met concrete stappen die KPN hierin zet

De zorg in Nederland verandert. Steeds vaker zal zorg in de eigen omgeving van de patiënt worden verleend. KPN Health geeft zijn visie op deze zorgtransitie en neemt u mee in de innovaties die in de zorg plaatsvinden en de kansen die 5G daarbij biedt.

Ontdek hoe uw bedrijfsvoering binnenkort kan profiteren van veranderende mobiliteitsconcepten


KPN geeft zijn visie op de mobiliteitsvormen van de toekomst en welke rol 5G daarin speelt. Daarnaast geven we inzicht in de concrete stappen die nu al in de praktijk worden gezet waar het gaat om verdergaande digitalisering van de infrastructuur en/of automatisering van bestuurderstaken.

Met Cloud Communications en Secure Networking staat uw bedrijf nooit stil


Twee onderwerpen zijn nu relevanter dan ooit: Cloud Communications en Secure Networking. Hoe kunnen medewerkers met Cloud Communications vanaf elke plek communiceren en (samen)werken met klanten en collega's? Hoe kunnen moderne bedrijfsnetwerken uw bedrijf wendbaarder maken waarbij veiligheid altijd voorop blijft staan? Wij geven u er graag antwoord op.

Demo Secure Networking


Aan de hand van een demo laten wij zien hoe u volledige controle over en inzicht krijgt in uw netwerk en hoe dit de wendbaarheid en veiligheid vergroot.

Cloud Communications Cisco Broadsoft en Cloud Communications Mitel


Helder en to-the-point wordt uitgelegd wat Cloud Communications Cisco Broadsoft en Cloud Communications Mitel inhouden en wat u daarmee kunt.

Cloud Communications Microsoft Teams gecombineerd met Anywhere 365


U hebt vast al van ‘Teams’ gehoord en de kans is groot dat u er zelf gebruik van maakt. We laten zien hoe u via Teams ook voor uw klant bereikbaar bent.

Cloud Contactcenter diensten maken zowel uw klant als uw ‘thuiswerkende’ medewerkers blij


Uw klanten verwachten makkelijke toegang tot uw organisatie ongeacht kanaal of apparaat. De uitdaging is om de klant altijd van de juiste informatie te voorzien en de deskundigheid van de (thuiswerkende) medewerker optimaal in te zetten. Er zijn volwaardige Cloud Contactcenter oplossingen beschikbaar die uw processen daarbij volledig kunnen ondersteunen.

The Future of Work


Technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo. Welke ontwikkelingen hebben invloed op de manier waarop uw medewerkers werken? Wij nemen u mee naar een werkdag in 2025; hoe werken we dan en welke technologische ontwikkelingen liggen hieraan ten grondslag?

De werkplek voor iedereen


In Nederland wonen en werken wij inmiddels met vijf generaties. Ieder met zijn eigen werkstijl en zijn eigen behoeften. Wat betekent dat voor uw bedrijf en uw IT-omgeving? Wij nemen u mee in de wereld van de moderne werkplek.

Vertrouw op de Cloud


Traditionele security-oplossingen bieden bescherming door de IT-omgeving van de buitenwereld af te schermen. In de cloud-wereld van vandaag voldoet deze aanpak niet meer. Wij nemen u mee naar de ‘next generation’ van beveiliging in de cloud.

Microsoft Teams Calling


De werkplek. Binnen het platform staat samenwerken centraal en komt communicatie samen in de vorm van chat, (video)bellen en vergaderen. Wat komt er kijken bij een succesvolle ingebruikname van Microsoft Teams als totaaloplossing?

Modern Workplace voor de Zorg: meer grip op digitaal samenwerken


Hoe werkt u goed en snel samen met uw medewerkers die over verschillende locaties in Nederland zijn verspreid? We bespreken de voordelen van KPN Modern Workplace voor de Zorg die ervoor zorgt dat iedere collega toegang heeft tot zijn eigen werkomgeving met de juiste zorgapplicaties ongeacht het device. En met toegang tot precies die zorgdata die uw zorgverlener nodig heeft.

Security, kwestie van basis op orde en uitbesteden?


Basis hygiëne is essentieel! Goede digitale beveiliging gaat echter verder dan alleen technische maatregelen. Als organisatie krijgt u uw informatiebeveiliging pas echt op orde als u zich focust op mens, proces en techniek. Daarnaast speelt ook altijd de vraag; ‘Hoe staat mijn bedrijf ervoor?’ Door het beantwoorden van die vraag kan een roadmap worden gemaakt.

Managed IAM, het gaat natuurlijk nog wel steeds over mens en business!


Bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd en uw medewerkers krijgen namens uw organisatie meer digitale bevoegdheden. Hoe voorkom je dat snel veranderende business-doelstellingen een IT- of compliance-vraagstuk worden? Managed IAM is een nieuwe service die nog dit jaar wordt gelanceerd. Het is een dienst die volledige ontzorging biedt bij identiteits- en toegangsmanagement van de klant via de hiervoor speciaal ingerichte serviceorganisatie.

Behoud van Business Continuity, ook bij calamiteiten


Je kunt de kans op een calamiteit verkleinen maar is nooit helemaal te voorkomen. Het is belangrijk dat de voortgang van uw business, ongeacht de situatie, nooit wordt belemmerd. Hoe waarborgt u die continuïteit en de reputatie van uw organisatie en tegelijkertijd voldoen aan wet- en regelgeving?

De dagelijkse praktijk van hackers


Steeds meer hackers struinen het internet af op zoek naar kwetsbaarheden. De kans dat uw bedrijfssysteem wordt gehackt, neemt toe. Wij schetsen u de achtergrond waarom uw organisatie voor hackers interessant kan zijn. We laten zien wat hacking is, hoe hackers te werk gaan en waarom. Welke maatregelen kunt u treffen om het hackers zo moeilijk mogelijk te maken?

Internet of Things en Security
16:00 – 16:45


Met Internet of Things (IoT) worden steeds meer assets en bedrijfsmiddelen in het bedrijfsproces gedigitaliseerd. Daarmee ontstaat een nieuw security-vraagstuk. Wij gaan in op wat IoT-security inhoudt, waar uw bedrijf/organisatie rekening mee dient te houden en welke praktische maatregelen beschikbaar zijn.

Update over Internet of Things, data delen en innovatie binnen KPN


Organisaties digitaliseren steeds meer door met IoT allerlei zaken ‘connected’ te maken. Steeds meer data wordt gedeeld, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Waar staan we op dat gebied? Welke technische- en marktontwikkelingen zien we? Wat zijn onze verwachtingen voor het komend half jaar? KPN blijft innoveren. Wij delen graag welke initiatieven KPN ontwikkelt.

Het belang en de impact van real time response


Steeds meer klanten verwachten een real time response door digitalisering. Ook bedrijfsprocessen worden steeds meer afhankelijk van real time data. We bespreken de impact van real time data op de huidige IT-omgeving. Door middel van concrete voorbeelden laten we zien hoe deze waarde optimaal kan worden benut

Internet of Things en de impact op business modellen


Digitalisering wordt steeds belangrijker. Welke impact hebben 'connected' en slimme toepassingen op de businessmodellen van nu? Welke kansen bieden ze? Welke valkuilen moet je zien te vermijden? We bespreken de impact van IoT op uw business en we geven concrete voorbeelden over hoe de waarde van IoT optimaal kan worden benut.

Versnel digitale innovatie met API bouwblokken


Neem een kijkje bij de API one-stop-shop van KPN. Ontdek de innovatieve functionaliteiten die uw businessproces verbeteren en uw klanttevredenheid verhogen.

Digitale Identiteit onmisbaar in toekomst van digitalisering


Door toenemende digitalisering interacteren klanten steeds vaker met organisaties via online kanalen. Waar klanten vroeger alleen eenvoudige acties online konden uitvoeren, kunnen ze nu al zelf belangrijke zaken regelen. Het is belangrijk dat het voor de klant eenvoudig is om bij uw bedrijf in te kunnen loggen, maar vooral dat u als bedrijf weet dat het ook echt uw klant is die inlogt. Digitalisering en het delen van gegevens wordt steeds belangrijker. Veilige en betrouwbaar kunnen inloggen en identificeren is een ‘must’. Door ontwikkelingen zoals Blockchain, Edge en Quantum Computing gaat het landschap van beheer en het uitwisselen van gegevens veranderen. Daarin zal digitale identiteit een sleutelrol spelen. We nemen u mee in deze ontwikkelingen.

When digital becomes human: de nieuwe realiteit na Corona


Digitale transformatie van MKB-bedrijven staat in deze sessie centraal maar we gaan ook in op de impact van het Coronavirus op continuïteit, veiligheid en onze manier van samenwerken.

Continuïteit: Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie altijd verbonden bent?


ICT is de levensader van Ondernemend Nederland. Hoe zorg je er voor dat je bedrijf niet stil valt door bijvoorbeeld het wegvallen van internet- of telefoonverbinding? We laten u zien hoe u altijd in business kunt blijven.

Samenwerken: Hoe werk je als MKB-bedrijf effectief met elkaar samen?


Hoe zorgt u dat uw medewerkers effectief samenwerken? Hoe haalt u het maximale uit de mogelijkheden die Microsoft biedt op het gebied van de moderne werkplek? We nemen u mee in hoe je als bedrijf altijd en overal veilig kunt samenwerken.

Veiligheid: Hoe blijf je als Ondernemend Nederland altijd optimaal beschermd?


In deze moderne en snel veranderende wereld wordt er steeds meer van ons verwacht. Meer dan ooit willen we altijd en overal veilig kunnen werken. We bespreken de risico’s van flexibel werken én de oplossingen die we kunnen bieden. Denk daarbij aan Extra Veilig Internet en aanvullende diensten zoals F-Secure Protection Services.


The Digital Dutch goes Digital
live-evenement gemist?

The Digital Dutch 2020 is vanwege het coronavirus in een nieuw jasje gestoken. Bekijk de 18-minuten durende compilatie van het event op 23 april. Doe inspiratie en inzichten op voor uw organisatie.