Blijf verbonden met speciale acties van KPN Zakelijk

KPN helpt ondernemers
Met speciale acties

Als netwerk van Nederland doen we er echt alles aan om te zorgen dat we verbonden zijn en blijven. Nederland werkt massaal op afstand; thuis of op de eigen bedrijfslocatie. Om het contact met uw klanten te kunnen blijven houden, biedt KPN hulp aan. Ook op afstand blijft u in business. U hoeft niet bij elkaar te zijn om samen te werken.

kpn. Het netwerk van zakelijk Nederland.

Acties op
KPN EEN MKB

Voor de ondernemer met een specifieke internetbehoefte met 1-150 werknemers.

Acties op
KPN Kleinzakelijk

Voor de kleinere onderneming met 1-5 werknemers.

Blijf verbonden
Speciale acties voor het MKB

In deze periode is het zeer belangrijk om met uw klanten, netwerk en collega's verbonden te blijven. Betrouwbaar, snel en veilig internet is hier voor nodig. Ook moet de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf uitstekend geregeld zijn. Als klant van KPN EEN MKB bent u hier zeker van. Ontdek onze speciale acties!

Dit doen we voor u

 • 12 maanden € 20,- korting
 • 3 maanden gratis internet snelheidsupgrade
 • 3 maanden gratis onbeperkt mobiel bellen
 • 3 maanden gratis extra antivirus licenties
 • 3 maanden gratis VoIP en vast-mobiel licenties

Aanvragen of advies?
We bellen binnen 1 werkdag terug.

12 maanden € 20,- korting
KPN EEN MKB Internet

U krijgt bij een nieuw KPN EEN MKB Internet abonnement nu 12 maanden € 20,- korting per maand. U krijgt de korting ook als u KPN EEN MKB Internet combineert met andere KPN EEN MKB producten.

Gratis snelheidsupgrade
KPN EEN MKB Internet

U krijgt nu 3 maanden lang gratis een hogere internetsnelheid.

 • 50 Mbit/s → 100 Mbit/s
 • 100 Mbit/s → 200 Mbit/s
 • 200 Mbit/s → 500 Mbit/s

Gratis onbeperkt bellen
KPN EEN MKB Mobiel

Altijd kunnen bellen, ook als u vanuit huis werkt. Dat is fijn ondernemen. U krijgt nu 3 maanden lang gratis onbeperkt bellen bij uw KPN EEN MKB Mobiel abonnement.

Gratis antivirus licenties
Voor computer en mobiel

Vanuit huis werken moet ook veilig zijn. Daarom krijgt u gedurende 3 maanden gratis licenties voor computer protection en mobile protection. Dat is veilig ondernemen!

Gratis VoiP en vast-mobiel
KPN EEN MKB Vast Bellen

Om te waarborgen uw bereikbaarheid goed geregeld is krijgt u nu 3 maanden lang kosteloos de VoIP Kantoor en vast-mobiel licenties Dat maakt vanuit huis werken een stuk eenvoudiger.

Actie activeren
Of gratis advies?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder. Wij bellen u binnen 1 werkdag terug.

De acties zijn beschikbaar vanaf 11-05-2020. Na activeren krijg u gedurende 3 maanden de gratis voordelen. Wilt u na 3 maanden stoppen met de upgrade of extra producten? De klantenservice helpt u graag met het omzetten.Acties op KPN Kleinzakelijk

Om in deze tijden succesvol te kunnen ondernemen is goede communicatie met klanten en collega's van groot belang. KPN helpt Kleinzakelijk Nederland aan betrouwbaar en veilig internet en zorgeloze telefonie. Dat maakt digitaal ondernemen een stuk eenvoudiger. Ontdek de speciale acties!

Dit doen we voor u

 • Korting op KPN Kleinzakelijk Internet
 • Goedkoper vast bellen
 • Meer veiligheid met KPN Veilig
 • Gratis Yealink Speakerphone bij online bestellen

Gratis onbeperkt bellen
KPN Kleinzakelijk

U krijgt één maand gratis onbeperkt bellen bij een Kleinzakelijk abonnement. Hiermee kunt u binnen Nederland en naar het buitenland onbeperkt met een vast nummer bellen.

U kunt de optie BelOnbeperkt Altijd activeren in MijnKPN. Let op: u moet de actie na een maand uitzetten als u hier geen gebruik meer van wilt maken. Wilt u gebruik blijven maken van onbeperkt bellen? Dan wordt elke maand €13,64 in rekening gebracht.

6 maanden €21,- /mnd
KPN Kleinzakelijk Internet

U krijgt de eerste 6 maanden Kleinzakelijk Internet voor maar €21,- per maand. Dit geldt voor elke internetsnelheid.

U hoeft hiervoor alleen maar de gewenste snelheid te kiezen in de shop. Na 6 maanden zal het maandelijkse tarief weer teruggaan naar het te betalen bedrag per maand die hoort bij uw gekozen snelheid. Hebt u dit liever niet, dan kunt u uw snelheid verlagen in MijnKPN.

Gratis KPN Veilig licenties
KPN Kleinzakelijk

Bescherm uw apparaten tegen virussen en spyware. Upgrade tijdelijk uw KPN Veilig licenties naar 5 gratis licenties. Dit geldt voor nieuwe klanten die kiezen voor een internetabonnement met 50 of 100 Mbit/s. Bij een hogere snelheid zit dit al standaard in uw abonnement.

U kunt de 5 gratis licenties activeren in MijnKPN. Let op: u moet de actie na 3 maanden uitzetten als u hier geen gebruik meer van wilt maken. Wilt u de extra licenties behouden? Dan wordt elke maand €4,12 in rekening gebracht.


Gratis Yealink Speakerphone
Bij online bestellen

Nu bij aanschaf van een eenjarig KPN Kleinzakelijk Internetabonnement krijgt nu gratis een Yealink CP700 t.w.v. €99,-. Thuis of op kantoor vergaderen was nooit zo eenvoudig. Maak met deze vergaderunit telefonisch of via Teams contact met klanten en medewerkers. De Yealink CP700 is een handige draagbare speakerphones met USB en Bluetooth die u nu gratis ontvangt wanneer u hier online een KPN Kleinzakelijk Internet abonnement afsluit.

De actieperiode loopt van 04-05-2020 t/m 30-06-2020, waarbij u na de aankoop hier 1, 3 of 6 maanden kosteloos gebruik van kan maken.

 • U moet de optie zelf selecteren als u een abonnement kiest

 • U moet de optie zelf weer uitzetten in MijnKPN als u deze na de actietermijn niet meer wilt gebruiken

 • Als u de optie na de actietermijn niet hebt uitgezet, betaalt u het normale maandbedrag voor die optie