Alles voor de ideale werkplek thuis

Het vele thuiswerken verandert onze kijk op werkplekken voorgoed. Gaan we ooit nog terug naar de oude situatie? Waarschijnlijk niet. De meeste organisaties zijn het eens: thuiswerken werkt. Mits er sprake is van een goede werkplek. Maar wat houdt dat eigenlijk in? Welke aanpassingen zijn noodzakelijk voor een duurzame situatie? Ontdek hoe u de ideale werkplek creëert in de webinar: 'Organisaties blijven thuiswerken. Maar hoe dan?'

  • Overal werken als op kantoor
  • Altijd veilig, snel en up-to-date
  • Makkelijk in beheer en gebruik

Wat kenmerkt een goede thuiswerkplek?

1. Optimale bereikbaarheid

Collega's, klanten en leveranciers willen elkaar ook thuis simpel en snel bereiken. In de ideale situatie merkt niemand iets van de thuiswerksituatie; alle communicatie verloopt net zo soepel als voorheen. Voor welk beroep dan ook.

2. Betrouwbare beveiliging

Medewerkers die bedrijfsgegevens delen vanuit huis, het brengt zo zijn risico's met zich mee. Wat als gevoelige informatie in de verkeerde handen komt? Een goed beveiligde werkplek neemt veiligheidsrisico's weg. Zelfs bij gebruik van een openbaar wifinetwerk.

3. Eenvoudig samenwerken

Van een belletje met een collega tot vergaderingen met externen: soepel samenwerken is belangrijk. Thuis nog meer dan op kantoor. Hoe stimuleert u de productiviteit van uw medewerkers én onderlinge interactie? Een goede werkplek heeft er alles voor in huis.


Verder de diepte in? Ontdek meer over de werkplek thuis in onze webinar.

Bekijk direct

Zo creëert u de ideale werkplek thuis

Vaak is een combinatie van diensten de meest veilige en gebruiksvriendelijke keuze voor een werkplek thuis. Bijvoorbeeld VPN, VoIP en
Microsoft Teams. Bij kpn vallen deze diensten onder Cloud Communications. Deze parapluterm staat voor verschillende werkplekdiensten die
los staan van 1 locatie, zoals uw kantoorand. U stelt zelf de ideale combinatie samen voor uw organisatie. Ontdek wat .

Internet met VPN

Een VPN staat voor Virtual Private Network en werkt als een versleutelde tunnel voor uw internetverbinding. U bent minder zichtbaar voor andere gebruikers; ook voor cybercriminelen. Het beschermt de privacy en veiligheid van uw organisatie.

Bellen via internet (VoIP)

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Dit betekent dat u belt via het internet. VoIP is de opvolger van ISDN en PSTN. Met een kraakheldere gesprekskwaliteit en veel extra mogelijkheden.

Online communicatietools

Met applicaties als Cisco Broadsoft, Cloud Communications en Microsoft Teams gaat samenwerken net als op kantoor. Ook is uw callcenter of receptie altijd goed bereikbaar én geïntegreerd met uw CRM.

Mobiel voor grote bedrijven

Thuis, onderweg of in het buitenland: met mobiel voor grote organisaties zijn al uw medewerkers goed bereikbaar. Zelf samen te stellen voor de beste match met uw wensen.

De werkplek van kpn

samenwerken

Soepel online samenwerken met veel medewerkers

callcenter

Professioneel klantcontact vanaf iedere locatie

internationaal

Internationaal beschikbaar voor remote werken

custom made

In te richten naar behoefte van uw organisatie

Meer weten over de werkplek thuis?
Ontvang vrijblijvend advies

Maak een belafspraak