MijnGesprek app


Met de MijnGesprek app op uw mobiele telefoon regelt u als klant van KPN ÉÉN altijd en overal uw gesprekken. Hiermee kunt u:

 • Vaste en mobiele doorschakelingen vanuit 1 applicatie instellen
 • Persoonlijke voicemail eenvoudig instellen
 • Vanaf uw mobiele telefoon bellen met het nummer van uw vaste telefoon

Volg het stappenplan voor een uitgebreide uitleg voor het installeren en gebruiken van de MijnGesprek App voor KPN ÉÉN.

MijnGesprek app installeren en gebruiken

De app MijnGesprek is beschikbaar voor zowel iPhone als Android. Via Apple appstore en de Google Playstore wordt de app eenvoudig en gratis geïnstalleerd.

Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Uw inloggegevens worden door uw eigen Telecombeheerder verstrekt. De Telecombeheerder kan de gebruikersnaam raadplegen en wijzigen in MijnKPN Beheer.

 • Inloggegevens vergeten? Bent u uw wachtwoord vergeten? Uw wachtwoord kunt u vanuit de inlogpagina van de app resetten. Bent u uw gebruikersnaam vergeten? Vraag uw Telecombeheerder naar uw gebruikersnaam.
 • Wilt u uw wachtwoord wijzigen? Open de MijnGesprek app en kies de optie 'Instellingen' gevolgd door 'Mijn gegevens'. Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen.

  Met de MijnGesprek app heeft u in één oogopslag uw bereikbaarheid onder handbereik.

  MijnGesprek Recent

  Overzicht 'Snel instellen'

  Even niet in de gelegenheid op te nemen? Schakel uw gesprekken door naar uw voicemail of naar een ander nummer, bijvoorbeeld van een collega. Even van uw vaste werkplek af? Schakel het vaste toestel uit en het verkeer komt binnen op uw mobiel. Met één klik stelt u in of u anoniem belt of een vast of mobiel nummer weergeeft aan degene die u belt.

  MijnGesprek overview

  Recent

  Bekijk uw gemiste ingekomen oproepen en ingesproken voicemailberichten en bel direct terug vanuit de app.


  MijnGesprek Recent

  Contacten

  Begin gesprekken vanuit de contactenlijst van uw bedrijf of lokaal in het apparaat opgeslagen. Zo bent u verzekerd dat u via de centrale van het bedrijf belt.

  MijnGesprek instellingen

  Instellingen

  Er zijn voor uiteenlopende vaste en mobiele bereikbaarheidsvraagstukken een oplossing in te stellen. Zo kunt u heel precies uw doorschakelingen instellen en uw voicemailbegroetingen opnemen en activeren.

  MijnGesprek Recent

  Volledige Vast Mobiel integratie met KPN ÉÉN

  Met volledige Vast Mobiel integratie kunt u gesprekken die op uw vaste telefoon binnenkomen ook op mobiel laten overgaan. Daarnaast kunt u er voor kiezen om vanaf uw mobiele telefoon te bellen met het vaste nummer. Andere opties zijn anoniem bellen, uw beschikbaarheid aanpassen en uw bereikbaarheid voor specifieke nummers aanpassen.

  Veelgestelde vragen

  Met uw gebruikersnaam bij de hand kunt u ook zelf het wachtwoord resetten direct vanaf het openingsscherm van de app. Uw eigen Telecombeheerder kan uw gebruikersnaam raadplegen in Telefooncentralebeheer mocht u die zijn vergeten.