Afkoopsom, kosten bij voortijdig opzeggen

Uw contract voortijdig opzeggen

Wilt u uw abonnement stopzetten of wilt u overstappen voordat de termijn van uw contract afloopt? Dan is het mogelijk dat wij een bedrag in rekening brengen als afkoopsom.

Veelgestelde vragen

Lees meer over de kosten bij het voortijdig opzeggen van uw abonnement.

U bent een afkoopsom verschuldigd wanneer u uw contract voor het einde van de looptijd opzegt. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van uw contract. Kosten voor belverkeer- en faciliteitskosten zoals bijvoorbeeld voor het doorschakelen van uw telefoon, worden niet in rekening gebracht.

Na de looptijd van uw contract wordt deze automatisch verlengd. Ook wordt uw overeenkomst omgezet in een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand. Als u 1 maand voor het einde van de looptijd van uw contract opzegt, wordt uw contract opgeheven en niet verlengd.

In ‘MijnKPN’ onder het tabblad ‘vast’ vindt u de einddatum van uw contract of contracten. Hebt u nog geen MijnKPN-account? Registreer en maak deze aan via onderstaande link.

Om bezwaar te maken tegen de afkoopsom gebruikt u het KPN klachtenformulier. Wij nemen dan telefonisch contact met u op. 

Op uw factuur Zakelijk bellen vindt u de afkoopsom onder diversen: “Kosten n.a.v. opzegtermijn”


Op uw factuur Vaste telefonie kunt de afkoopsom vinden in de bijlage onder: “Afkoop rest. looptijd contract”

Antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder!

Livechat
Online
Social
E-mail
Winkel
Bel ons