Storingen en problemen oplossen


Ervaart u een storing met internet of telefonie? Wij helpen u verder om het probleem op te lossen zodat u optimaal gebruik kunt maken van zakelijk internet en telefonie.

Doet uw internetverbinding of telefoonverbinding het helemaal niet meer? Check or er geen storingen of geplande werkzaamheden zijn.

Storing met internet oplossen

Onstabiele internetverbinding

Instabiele internetverbinding

Ervaart u een instabiele internetverbinding? Doorloop het stappenplan voor het verbeteren van uw internetverbinding en los het probleem op.

Geen internet

Geen internet

Kunt u geen verbinding maken met internet? Volg het stappenplan voor het herstellen van uw internetverbinding en los het probleem op.

Traag internet

Traag internet

Gebruikt u internet via de kabel en ervaart u traag internet? Wij helpen u het probleem op te lossen zodat u gebruik kunt maken van snel internet.

Trage WiFi

Trage WiFi

Ervaart u een trage WiFi-verbinding? Lees hier hoe u het draadloze signaal kunt versterken of bekijk hieronder de instructievideo.Video: WiFi internetverbinding verbeteren

Bekijk onze video voor een uitgebreide uitleg over hoe u de draadloze internetverbinding kunt verbeteren.

Storing met telefonie oplossen

Kan niet bellen

Ik kan niet bellen

Kunt u niet bellen met uw vaste telefoon? Volg het stappenplan en wij helpen u verder zodat u weer kunt bellen met uw vaste telefoon.

Kan niet gebeld worden

Ik kan niet gebeld worden

Kunt u niet gebeld worden op uw vaste telefoon? Volg het stappenplan en wij helpen u verder zodat u weer gebeld kunt worden op uw vaste telefoon.

Onstabiele verbinding vaste telefonie

Geen telefonie

Ervaart u problemen met bellen of gebeld worden? Volg het stappenplan en wij helpen u verder.

Doorschakelen werkt niet

Doorschakelen werkt niet

Lukt het niet om uw vaste telefoon door te schakelen? Bekijk hier alle informatie omtrent doorschakelen.Video: ik kan niet bellen en niet gebeld worden

Bekijk de video voor een uitgebreide uitleg over wat te doen als er geen ingaand of uitgaand telefoonverkeer mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Antwoord niet gevonden? Wij helpen u graag verder

Livechat
Forum
Social
Winkel
Bel ons