Uitleg factuur Zakelijk Mobiel Flexibel


In het voorbeeld van de eerste factuur Zakelijk Mobiel Flexibel ziet u op overzichtelijke wijze waar u precies voor betaalt. Hebt u een vraag over de eerste of de laatste factuur? Bekijk dan de extra toelichting hierover onderaan de pagina.

Uw maandelijkse factuur begrijpen

Bij een abonnement op Zakelijk Mobiel Flexibel betaalt u per belminuut, sms en mobiel internetverbruik.

1. Uw persoonlijke gegevens & factuurgegevens

De factuurdatum is de datum waarop de factuur is opgemaakt.

Bovenaan uw factuur staan uw persoonlijke gegevens en uw factuurgegevens. Wilt u uw persoonlijke gegevens wijzigen? Wijzig eenvoudig online de gegevens van uw abonnement, bijvoorbeeld uw postadres, rekeningnummer en e-mailadres.

Uw gegevens wijzigen

 

2. Totaalbedrag

Het totaalbedrag van uw factuur is inclusief BTW.  Het totaalbedrag is de optelsom van:

  • kosten exclusief BTW
  • kosten BTW-heffing

Bij 'Samenvatting' leggen wij u uit hoe het bedrag exclusief BTW is opgebouwd.

3. Samenvatting

Hier ziet u de bedragen van de maandelijkse kosten voor Zakelijk Mobiel Flexibel en eventuele extra opties. Ook ziet u de totaalkosten van uw verbruik en eventuele de eenmalige kosten in geval van de eerste factuur.

4. Overzicht per aansluiting

Onder 'Overzicht per aansluiting' kunt u per gebruikersgroep en mobiele gebruiker zien wat het verbruik is.

Hier vindt u de kosten voor het abonnement en eventuele extra opties en de maand(en) waarover de kosten zijn berekend.Hier vindt u de posten voor verbruik en hoe vaak er bijvoorbeeld is gebeld naar mobiele nummers of nummers in het buitenland. Bij 'Volume' staat het aantal minuten dat is verbruikt of het aantal MB's. Ook kunt u hier zien hoeveel sms'jes er zijn verstuurd. Het totaal van de kosten vindt u rechtsonder.


Hier vindt u de kosten voor het abonnement van een tweede mobiele gebruikers in dezelfde gebruikersgroep. Net als voor de vorige mobiele verbruiker kunt u precies zien naar wat voor soort nummers is gebeld .hoeveel MB's zijn verbruikt en wat de kosten hiervoor zijn.

Onderaan vindt u de totale kosten en de kosten die de gebruikersgroep samen heeft gemaakt. Deze kosten zijn exclusief BTW.

Uw eerste factuur begrijpen

De eerste factuur is gelijk aan de maandelijkse factuur, alleen betaalt u de eerste maand ook de eenmalige kosten Ć©n betaalt u de abonnementskosten 1 maand vooruit.

5. Eenmalige kosten

Het bedrag bij 'Eenmalig' vindt u het bedrag voor de aansluitkosten en eventueel de kosten voor een toestel. Deze kosten worden slechts eenmaal berekend.

Uw laatste factuur begrijpen

De laatste factuur bevat dezelfde onderdelen als de maandelijkse factuur. Het verschil is dat er verrekeningen staan op de slotfactuur.

6. Verrekening abonnementskosten laatste factuur

Het totaalbedrag is het bedrag dat u betaalt of terug krijgt nadat de kosten voor de laatste maand zijn berekend.

7. Samenvatting

Bij de samenvatting ziet u welk bedrag wij in mindering brengen. Dit bedrag verrekenen wij met de kosten voor verbruik. Samen vormt dit bedrag het totaalbedrag op uw laatste factuur.

Veelgestelde vragen


Antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder.

Livechat
Forum
Social
E-mail
Winkel
Bel ons