Uitleg over de reguliere factuur mobiel


Op de maandelijkse factuur voor KPN Zakelijk Mobiel, brengen wij de volgende kosten in rekening:

  • De gebruikskosten van de afgelopen maand;
  • De abonnementskosten voor de aankomende maand;
  • Voor Zakelijk Mobiel Bundel (XL) en Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL): het tegoed voor de groepsbundel voor MB's en minuten.

Uw factuur begrijpen

Hebt u een vraag specifiek over uw mobiele abonnement? Kies uw abonnement en begrijp hoe de kosten zijn opgebouwd aan de hand van een voorbeeldfactuur en en vind het antwoord op uw vraag over de eerste factuur, maandelijkse factuur en slotfactuur.

Zakelijk Mobiel Flexibel

Met Zakelijk Mobiel Flexibel betaalt u voor mobiel bellen betaalt per minuut en voor mobiel internet per MB.

Zakelijk Mobiel Bundel (XL)

De Zakelijk Mobiel Bundel (XL) bestaat uit een groepsbundel voor de belminuten en sms'jes en een groepsbundel voor mobiel internet. 

Zakelijk Mobiel Onbeperkt (XL)

Met een Zakelijk Mobiel Onbeperkt abonnement kunt u onbeperkt mobiel bellen binnen Nederland en deelt u belminuten en MB's met andere collega's uit de groepsbundel.

Veelgestelde vragen

Voor een verzekeringsproduct gelden verschillende btw-tarieven. Hierdoor is KPN verplicht om dit product per btw-tarief te splitsen. De bedragen van de verzekeringsproducten bij elkaar opgeteld zijn de abonnementskosten voor de betreffende verzekering.
Payinfo staat voor betaalde (sms en internet) diensten, die u betaalt via uw mobiele telefoonfactuur. U kunt uw betalingen opzoeken en u afmelden via www.payinfo.nl. Op deze website kunt u ook aansluitingen voor deze diensten (de)blokkeren.

Bij het bellen naar betaalnummers worden er kosten gemaakt voor het gesprek en voor het gebruik van de mobiele telefoon.

Deze kosten heeft KPN gesplitst op de factuur:

  • 0900-nummers: de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon
  • 0900-diensten: de kosten van het gesprek

 

Indien u onze internationale abonnementen hebt aangeschaft, dan worden deze alleen in rekening gebracht indien u hier gebruik van maakt. Als u er geen gebruik van hebt gemaakt, dan staan deze abonnement voor € 0,00 op de factuur.
De bundels bestaan uit twee onderdelen, een gedeelte spraak (minuten) en een gedeelte data (MB’s). Bij de verrekeningen worden alle spraak/data tegoeden bij elkaar opgeteld. Ook wordt het totale verbruik bij elkaar opgeteld. Er worden alleen kosten in rekening gebracht indien er een hoger verbruik is, dan dat als groep is ingekocht. Hebt u minder bel- en internetdata verbruikt dan ingekocht? Dan vermelden we het verschil per abonnement bij 'Naar groepstegoed'. Hebt u meer bel- en internetdata verbruikt dan ingekocht? Dan vermelden we het verschil per abonnement bij 'Naar boven bundel'.

Antwoord niet gevonden? Wij helpen u verder!

Livechat
Online
Social
E-mail
Winkel
Bel ons