KPN XL winkel, alles wat KPN te bieden heeft onder 1 dak

De optimale KPN ervaring in een kpn XL winkel

In de kpn XL winkels heeft u alle ruimte om telefonie, interactieve TV, internet, zakelijke pakketten en Cloud diensten te testen en te beleven. Zowel voor zakelijk gebruik als privé. Ook kunt u hier terecht voor service op maat, persoonlijk advies en reparaties. 

Kom langs of maak een afspraak in 1 van onze kpn XL winkels op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Zo bent u altijd direct aan de beurt. Wij zijn met de auto goed te bereiken, parkeren kan voor de deur en we zijn 6 dagen per week open. Doordeweeks al vanaf 08.00 uur.

kpn xl winkel

Afspraak aankoop en advies

In onze kpn XL winkel leggen wij u graag alles uit over onze producten en diensten. Ook krijgt u alle ruimte om onze toestellen zelf uit te proberen. Alles werkt.

  Afspraak klantenservice in onze kpn XL winkel

  Is u iets niet duidelijk over bijvoorbeeld een betaling of heeft u een complexe vraag dat uitzoekwerk vereist? In onze kpn XL winkel bieden wij u een persoonlijke helpdesk en beantwoorden al uw vragen, zodat u altijd met een goed gevoel de deur uit gaat. 

   kpn xl winkel

   Afspraak toestelhulp mobiel

   Functioneert uw smartphone of tablet niet meer naar behoren of denkt u dat deze kapot is? In onze kpn XL winkel kunt u direct terecht om het te laten controleren op technische problemen of software-complicaties. Als uw smartphone of tablet daadwerkelijk beschadigd is, sturen wij deze kosteloos voor u op naar het KPN reparatiecentrum. Voor hulp bij het instellen van uw apparaat kunt u ook bij de kpn winkel terecht.

    Bezoek een kpn XL winkel

    Vind de dichtstbijzijnde kpn XL winkel inclusief adres en openingstijden.