Business Partner - Persoonlijk advies van de business partners van KPN

Business Partners

  • Onafhankelijk telecom en IT advies
  • Lokale partner
  • Persoonlijk advies op uw locatie
  • Alle kennis onder 1 dak
Business partners

Business Partners voor MKB

Binnen  het midden- en kleinbedrijf is geen enkele organisatie hetzelfde. De behoeften op telecommunicatie en ICT-gebied zijn zeer divers. Voor persoonlijk advies en een  passende oplossing voor uw bedrijf, werkt KPN samen met professionele business partners. Bij de gecertificeerde business partners van KPN vindt u alle kennis onder één dak op het gebied van telecom en IT waardoor zij u volledig kunnen ondersteunen. 

Of het nu gaat om een totaaloplossing, vaste telefonie, mobiele telefonie, Zakelijk Glas of IT-oplossingen, onze business partners gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Via onderstaande store locator vindt u gemakkelijk en snel een partner bij u in de buurt. U kunt ook het webformulier invullen. Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met u op.

KPN ÉÉN

Geïnteresseerd in onze dienst KPN ÉÉN? Neem dan contact op met een Excellence business partner van KPN. Een Excellence business partner is daarmee niet alleen adviserend, maar verzorgt ook de installatie, de factuur en is regionaal aanspreekpunt voor alle servicevragen. U hebt hiermee een directe en persoonlijke ingang voor al uw vragen over KPN ÉÉN. Ook voor andere oplossingen bent u bij de Excellence partner op het juiste adres. U kunt het onderstaande formulier invullen en u wordt teruggebeld.

KPN ÉÉN