Uitleg factuur KPN EEN MKB


Onze KPN EEN MKB facturen zijn volgens een standaard volgorde opgebouwd. Uw kosten kunnen per maand wel verschillen. Dit hangt bijvoorbeeld af van uw verbruik per maand, een wijziging die u hebt doorgegeven of eenmalige kosten.

Gegevens wijzigen

Wilt u een wijziging doorgeven? Dit kan makkelijk via ons formulier. Let op: het is niet mogelijk om de naam van de geadresseerde op de factuur te wijzigen, tenzij er sprake is van een contractovername.

Hoe is mijn factuur opgebouwd?

Hier vindt u de naam en het factuuradres van de ontvanger.

De factuurdatum is de datum waarop de factuur is opgemaakt. Voortaan ontvangt u in de tweede week van de maand uw factuur voor KPN EEN MKB. Een eventuele betalingsherinnering ontvangt u aan het eind van de maand.

Tip! Wilt u een wijziging doorvoeren in uw abonnement? Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice. Doet u dit voor het einde van de maand, dan kunnen wij de wijziging nog verwerken op de nieuwe factuur.

Het totaalbedrag van uw factuur is inclusief BTW. In het totaalbedrag zitten de volgende kosten

  • Kosten exclusief BTW
  • Kosten BTW-heffing

Bij ‘samenvatting’ leest u hoe het bedrag exclusief BTW is opgebouwd.

De samenvatting biedt een overzicht van de volgende kosten:

  • Abonnementskosten
  • Kosten voor verbruik
  • Eenmalige kosten
Hier ziet u de bedragen van de maandelijkse abonnementskosten, gebruikskosten en eventuele eenmalige kosten. KPN verstuurt geen aparte factuur naar alle locaties: wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft ontvangt u van ons alle verbruikskosten van alle vestigingen overzichtelijk op 1 factuur.

Verbruikskosten zijn extra kosten die bovenop de maandelijkse abonnementskosten komen. Deze verbruikskosten worden achteraf berekend.

Wij helpen u graag met het in de hand houden van de verbruikskosten. Bekijk onze tarieven voor mobiel bellen en mobiel internet in het buitenland. Gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Activeer dan een extra mobiele bundel.

Hier vindt u eenmalige kosten. Deze kosten zijn geen onderdeel van uw abonnement en worden alleen deze maand berekend.

Voorbeeld van eenmalige kosten:

  • Apparatuur
  • Installatie en montage
  • Verbinding

Let op! Hebt u korting gekregen bij het afsluiten van uw factuur? Dan wordt de korting op eenmalige kosten voor hardware of installatie verrekend en betaalt u lagere eenmalige kosten. Is er sprake van meerwerk tijdens de installatie? Dan stemt de monteur deze kosten met u af. Pas bij akkoord worden de kosten in rekening gebracht.

TIP!

In MijnKPN Zakelijk kunt u zelf uw verbruikskosten inzien door een specificatie of kopie van uw factuur te downloaden.

Antwoord niet gevonden? Wij helpen u graag.