Uitleg reguliere factuur KPN ÉÉN


In het voorbeeld van de reguliere factuur van KPN ÉÉN ziet u op overzichtelijke wijze waar u precies voor betaalt.

Direct online regelen

Factuurgegevens wijzigen

Wilt u de gegevens op uw factuur wijzigen? Vul het formulier in voor het aanpassen van de volgende gegevens:

- Bedrijfsnaam (indien kvk niet wijzigt) 
- Contractantadres 
- Rekeningnummer en/of betaalwijze 
- Postadres factuur

Gegevens wijzigen

KPN ÉÉN Insight: specificatie van de kosten

Wilt u meer inzichten in de kosten? Maak een gratis account aan voor KPN ÉÉN Insight en bekijk voorgaande facturen en een specificatie van de kosten.

Inloggen KPN ÉÉN Insight

Uw factuur begrijpen

Hebt u een vraag over een onderdeel van uw factuur voor KPN ÉÉN? Bekijk de voorbeeldfactuur en vind het antwoord op uw vraag in het uitklapmenu.

Factuur KPN ÉÉN

1. Persoonlijke gegevens

Bovenaan uw factuur staan uw persoonlijke gegevens en uw factuurgegevens. Wijzig eenvoudig online uw factuurgegevens, zoals uw postadres bij verhuizing, uw rekeningnummer en e-mailadres. 

Let op!
 Het is niet mogelijk om de naam van de geadresseerde te wijzigen, tenzij er sprake is van een contractovername.

Factuur KPN ÉÉN

2. Factuurdatum

De factuurdatum is de datum waarop de factuur is opgemaakt. Hebt u een wijziging aangevraagd en is deze niet zichtbaar op de factuur? Wanneer wij de wijziging net voor de factuurdatum ontvangen, zal de wijziging nog niet zichtbaar zijn op de eerstvolgende factuur.

Tip! Wilt u dat uw wijziging doorvoeren die zichtbaar is op de eerstvolgende factuur? Neem dan voor de 7e van de maand contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u laten weten per wanneer de wijziging zichtbaar is op uw factuur.

Factuur KPN ÉÉN

3. Totaalbedrag

Het totaalbedrag van uw factuur is inclusief BTW.  Het totaalbedrag is de optelsom van:

- kosten exclusief BTW

- kosten BTW-heffing

Bij'samenvatting' leggen wij u uit hoe het bedrag exclusief BTW is opgebouwd.

Factuur KPN ÉÉN

4. Samenvatting

De samenvatting biedt een overzicht van alle kosten die u de afgelopen maand heeft gemaakt voor KPN ÉÉN, kortom: het totaalbedrag exclusief BTW. Op blad 2 van uw factuur vindt u een specificatie per kostensoort de bedragen van de maandelijkse abonnementskosten, gebruikskosten en eventuele eenmalige kosten.

Factuur KPN ÉÉN

5. Overzicht

Per vestiging ziet u hier de bedragen van de maandelijkse abonnementskosten, gebruikskosten en eventuele eenmalige kosten.

KPN verstuurt geen aparte factuur naar alle locaties. Wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft ontvangt u van ons de verbruikskosten van alle vestigingen overzichtelijk op 1 factuur.

Factuur KPN ÉÉN

6. Verbruik

In dit onderdeel kunt u zien welke extra kosten u betaalt voor (extra) gebruik. Wij helpen u graag met het in de hand houden van de verbruikskosten. Bekijk onze tarieven voor mobiel bellen en mobiel internet in het buitenland. Gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Activeer dan een extra mobiele bundel.

Tarieven voor verbruik buiten de bundel

Verbruik Type bundel Tarief boven bundel
MB Onderweg bundel € 0,08 per MB
MB Onderweg Onbeperkt € 0,02 per MB
MB Overal profielen € 0,02 per MB
Bellen & SMS Onderweg Bundel € 0,08 per minuut/SMS

Tip! Wilt u meer inzichten in de kosten? Maak een gratis account aan voor KPN ÉÉN Insight en bekijk voorgaande facturen en een specificatie van de kosten.

Veelgestelde vraag

Wij raden u aan het onbrekende bedrag zo snel mogelijk op het rekeningnummer van KPN te storten om afsluiting te voorkomen.

Antwoord niet gevonden? Wij helpen u graag.