Altijd bereikbaar met KPN wifi onderweg

Wat is KPN wifi onderweg (KPN Fon)

Altijd en overal gratis internet met KPN wifi onderweg: meer dan 1 miljoen HotSpots met het KPN Fon netwerk.

  • Standaard inbegrepen bij uw zakelijk mobiel abonnement
  • Beschikbaar in Nederland
  • KPN wifi HotSpots zoeken en gebruiken via een handige app


Maak ook privé gebruik van KPN wifi onderweg.

In 2 stappen KPN wifi onderweg

Stap 1. Maak een account aan

Hebt u een zakelijk mobiel abonnement? SMS dan WIFI AAN naar 1266 vanaf de mobiele telefoon met het KPN abonnement. U ontvangt vervolgens 3 sms'jes met uw gebruikersnaam, wachtwoord en de algemene voorwaarden.

Krijg toegang tot de bijna 1 miljoen KPN wifi HotSpots. Hiermee hebt u op al deze plekken toegang tot wifi van KPN. Het delen van uw eigen wifi is gegarandeerd veilig.

De app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows. Zoek op ‘KPN wifi’ of klik op onderstaande links.

Overzicht van KPN wifi HotSpots

KPN WiFi onderweg met KPN Fon hotspot

Inloggen via de app

Wilt u sneller toegang tot gratis KPN wifi onderweg? Download de app en voer uw acountgegevens in. U kunt nu automatisch inloggen op de dichtstbijzijnde KPN wifi HotSpot.

Fon newerk

Fon-netwerk

KPN werkt samen met Fon, zodat u overal gebruik kunt maken van gratis wifi HotSpots. Fon is een internationaal bedrijf dat in tientallen landen wifi HotSpots aanbiedt.

Het delen van uw wifi met het Fon-netwerk is gegarandeerd veilig. Ook merkt u zelf niets van het delen: u kunt gewoon blijven internetten zoals u gewend bent.

Veelgestelde vragen

Per abonnement van KPN kan er 1 KPN wifi HotSpots account worden aangemaakt. U kunt dit account wel gebruiken op verschillende mobiele apparaten, maar er kan maar met 1 apparaat tegelijkertijd verbinding worden gemaakt met een HotSpot. De tweede gebruiker die met dezelfde accountgegevens op hetzelfde moment wil inloggen, ontvangt een foutmelding op het mobiele apparaat.

Wij helpen u graag verder bij al uw vragen over KPN wifi onderweg. Bekijk onze servicepagina's of neem contact met ons op.

Voor het wijzigen van uw KPN wifi wachtwoord neemt u contact op met onze Klantenservice.
KPN wifi Fon HotSpots is heel veilig; als u de Experia Box openstelt, dan krijgen de bezoekers uw Experia Box alleen toegang tot het internet. Het verkeer op uw HotSpot is afgescheiden van uw privenetwerk. Bezoekers hebben geen toegang tot uw privé netwerk, computers of modeminstellingen. Het verkeer van de HotSpot en het privé gebruik is strikt gescheiden en maakt gebruik van andere IP-adressen. U bent ook niet aansprakelijk voor het gedrag van de bezoekers op uw HotSpot. 

De verbinding met het KPN wifi netwerk (via netwerknaam “KPN Fon”) gaat over een open wifi netwerk. Dit betekent dat de wifi verbinding niet versleuteld is, waardoor andere gebruikers “mee kunnen luisteren op de radioverbinding”. Voor het uitwisselen van vertrouwelijke informatie of internetbankieren, wordt aangeraden gebruik te maken van beveiligde links (https), beveiligde e-mail  of VPN-software.

Uw antwoord niet gevonden of liever direct contact?

Onze zakelijke klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar

Naar Zakelijk Contact