Alles over uw nieuwe KPN VPN factuur

We maken uw factuur graag zo overzichtelijk mogelijk en daarom voeren wij met ingang van februari 2019 een aantal wijzigingen door. Op deze pagina leest u wat er voor u verandert.


VPN factuur 1

Uw factuur is gewijzigd

Graag bieden we u een herkenbare opbouw met een aantrekkelijke vormgeving en daarom is de opmaak van uw factuur vernieuwd. Deze huisstijl wordt gebruikt voor alle KPN facturen, zo herkent u direct een KPN factuur.

1. Aan wie wordt de factuur verzonden?
Uw factuur wordt verzonden naar de door u opgegeven contactpersoon. U kunt uw contactpersoon en adresgegevens eenvoudig wijzigen via ons webformulier.

2. Wie is de contractant?
Het commerciële bedrijf die wij kennen als behorend bij de betalende partij.

3. Is de factuurdatum gewijzigd?
De factuurdatum is hetzelfde gebleven. Maakt u gebruik van automatisch incasso? Dan is de betaaldatum wel gewijzigd. Op uw nieuwe factuur staat wanneer het bedrag wordt afgeschreven.

4. Is de inhoud van mijn factuur hetzelfde gebleven?
Aan uw producten is niks veranderd en het totaalbedrag van uw factuur is gelijk gebleven.

Betaalt u met acceptgiro?

Dan vragen wij u een nieuwe betaalmethode te kiezen. KPN stopt namelijk met het versturen van facturen met acceptgirokaarten. Dat komt doordat KPN met oog op het milieu steeds minder papier wil versturen. U kunt zelf uw betaling overmaken of een automatische incasso instellen.

Liever uw betalingen zelf overmaken? Dan hoeft u niks aan ons door te geven. U maakt dan zelf iedere maand handmatig uw betaling over.

Voor het instellen van een automatische incasso hebben wij uw bankrekeningnummer en goedkeuring nodig. U regelt een automatische incasso eenvoudig via onze website.

Met de bovenstaande link opent u ons webformulier. In het webformulier volgt u de onderstaande stappen om uw automatische incasso in te stellen.

  1. Kies ‘Anders’ als product
  2. Voer de factuurnaam in, bijvoorbeeld: Access & Connectivity
  3. Vul het factuurkenmerk in en klik op volgende
  4. Kies voor Betaalwijze en stel uw automatisch incasso in

Factuur voortaan via e-mail

Bij KPN ondernemen we zo milieubewust mogelijk. Daarom versturen we steeds minder papier. Bij voorkeur sturen we ook uw factuur via e-mail en daarom ontvangen wij graag uw e-mailadres. In het webformulier kiest u eerst voor 'Anders' als product voordat u verder gaat.

U krijgt een nieuw klantnummer

Met uw nieuwe factuur hebt u een ander klantnummer gekregen en komt uw oude klantnummer te vervallen. Ons vervangende factureringssysteem genereert uw nieuwe nummer. Hebt u een vraag over uw dienst? Houd dan uw klantnummer bij de hand.

Meer informatie

U hoeft geen wijziging aan te brengen aan de administratie van uw betalingen, het bankrekeningnummer van KPN blijft namelijk gelijk.
Dan logt u in via Serviscope en bekijkt u uw factuurdetails zoals u dat gewend bent.
We wijzigen uitsluitend de opmaak en verzendwijze van uw factuur. Uw product blijft hetzelfde.

Hebt u nog vragen?

Bel 0800-0403, onze zakelijke klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar.

Hebt u een accountmanager bij KPN?
Bel 0800-1576, gevolgd door uw klantspecifieke pincode.