Exchange Online

Wilt u het optimale halen uit Exchange Online? Met Exchange Online leest u uw e-mail waar u maar wilt: op uw telefoon, tablet, pc of online via de webinterface. Zo mist u nooit belangrijke mail. Op deze pagina helpen wij u graag verder.

Snel starten met Exchange Online

Email adres aanmaken

Nieuwe gebruikers toevoegen

Wilt u voor Office 365 of Exchange Online nieuwe gebruikers toevoegen? In de persoonlijke omgeving Zelfservice Cloud maakt u binnen enkele minuten meerdere gebruikers en e-mailadressen aan. Klik op de link die voor u van toepassing is en volg het stappenplan. Afhankelijk van uw instellingen is het nodig om licenties bij te kopen voor nieuwe gebruikers.

Email instellen Exchange Online

Outlook instellen

Wilt u Outlook instellen en wilt u vanaf elk apparaat toegang tot uw zakelijke mail via Exchange Online? Bekijk de instructievideo en lees onze tips voor een snelle start.

Domeinnaam verhuizen

Domeinnaam verhuizen

Wij zorgen ervoor dat de verhuizing van uw domeinnaam zo soepel mogelijk verloopt. Bekijk nu meer informatie over het verhuizen van uw domeinnaam naar KPN.

Zelfservice Cloud: online uw abonnement beheren

Regel snel en eenvoudig via Zelfservice Cloud de volgende zaken:

  • Aanmaken van nieuwe mailboxen door gebruikers toe te voegen
  • Wijzigen van de wachtwoorden
  • Beheren van uw domeinnaam

Log nu in op Zelfservice Cloud met de inloggegevens die u van ons per e-mail heeft ontvangen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Kies dan voor 'Wachtwoord vergeten'.

Handleidingen

Handleiding voor gebruikers

Bekijk nu meer informatie voor het instellen en gebruiken van Exchange Online. Speciaal voor gebruikers.

Download de handleiding

Handleiding voor beheerders

Bekijk nu meer informatie voor het instellen en gebruiken van Exchange Online. Speciaal voor beheerders.

Download de handleiding

Snelstart gebruikers aanmaken

Wilt u snel starten met Exchange Online? Met deze PDF start u snel met het toevoegen van gebruikers aan Office 365 van Exchange Online.

Download de snelstart

Snelstart licenties bijkopen

Wilt u snel starten met Exchange Online? Met deze PDF start u snel met het toevoegen van licenties aan Office 365 van Exchange Online.

Download de snelstart

Productbeschrijving Exchange Online

Download de handleiding en lees meer over de varianten en toepassingen voor Exchange Online Instap en Exchange Online Premium.

Download de handleiding

Handige tips

Stel uw vraag op het forum

Onze webcare medewerkers en andere forum leden helpen u graag verder. U vindt hier ook gerelateerde vragen en oplossingen van andere gebruikers.

Systeemvereisten

Om het optimale te halen uit Zakelijk Exchange Online dient uw apparaat te voldoen aan een aantal minimale systeemvereisten.

Mailen vanaf uw mobiel

Wilt u uw e-mail, contacten, taken, agenda en notities synchroniseren met uw smartphone? Download dan nu de handleiding of bekijk hoe u Exchange Online instelt op een ander type mobiel.

Domeinnaam beheren

Vergeet u als domeinnaamhouder niet om de Whois-gegevens van uw domeinnaam actueel te houden? Met name het e-mail adres moet kloppen. Bekijk nu hoe u de WHOIS gegevens wijzigt.

Veelgestelde vragen

Kies de vraag die bij uw situatie past en bekijk de uitgebreide uitleg.

U kunt een nieuw wachtwoord aanmaken via Zelfservice Cloud.

Per e-mailaccount hebt u de mogelijkheid een ongelimiteerd aantal aliassen aan te maken.

Voor het aanmaken van aliassen bent u een account met beheerrechten nodig.

Ja, dat is mogelijk als u gebruik maakt van de instelling ‘leave mail on server’. Deze instelling kunt u aanvinken in uw emailprogamma. Bekijk meer informatie en de instructievideo.

Kies de vraag die bij uw situatie past en bekijk de uitgebreide uitleg.