Levering van KPN EEN MKB in 3 stappen

Uw orderregiseur
Technische vooropname
Verbinding en installatie
Installatie KPN EEN MKB

Graag leggen we u kort uit welke stappen we nemen totdat uw KPN EEN MKB abonnement operationeel is:

Planning

Tijdens de levering van KPN EEN MKB hebt u een vast contactpersoon bij KPN. Deze persoonlijke orderregisseur plant en coördineert uw afspraken, informeert u over de planning en voortgang en beantwoordt al uw vragen.

Uw orderregiseur

Vooropname

Een monteur van KPN-partner Koning & Hartman bekijkt samen met u en uw systeembeheerder de instellingen van de telefooncentrale(s), de bekabeling en de benodigde licenties. Als aanpassingen nodig zijn ontvangt u hiervoor een aparte overeenkomst die u tekent voor akkoord.

Om de technische vooropname snel en soepel te laten verlopen, vragen wij u vooraf alvast onderstaand formulier te downloaden, in te vullen en bij de hand te houden tijdens uw afspraak met Koning & Hartman.

KPN ÉÉN Technische vooropname formulier

Technische vooropname

Afspraken

In deze stap worden 2 afspraken met u gemaakt:

  • Allereerst belt een medewerker van KPN u voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Tijdens deze afspraak komt een medewerker van KPN, of van een KPN-partner, bij u langs om de verbinding in orde te maken.
  • Nadat de afspraak voor de verbinding is ingepland, belt uw orderregisseur u voor het maken van een afspraak van de installatie van KPN EEN MKB. De SIM-kaarten (indien van toepassing) en de apparatuur ontvangt u minimaal 5 werkdagen voor de installatie.
Verbinding en installatie

Oplevering

Een monteur van KPN-partner Koning & Hartman sluit tijdens deze afspraak KPN EEN MKB aan, programmeert de functionaliteiten en installeert de apparatuur. Ook verzorgt de monteur een korte instructie.

Na de installatie belt uw orderregisseur u om eventuele vragen te beantwoorden en de opdracht af te ronden. Uw KPN EEN MKB abonnement is nu operationeel.

Wij wensen u veel gemak met KPN EEN MKB en nemen kort na de oplevering contact met u op om te controleren of alles naar wens is.

Installatie

U hebt nu één zakelijke oplossing voor al uw communicatie.

Hebt u een vraag over het gebruik van KPN EEN MKB?

  1. Bekijk kpn.com/kpnservice
  2. U kunt ons bellen