Is uw beveiliging effectief?

Hoe weet u of uw beveiligingsmaatregelen effectief zijn in het beschermen van uw organisatie en uw data? Is uw firewall wel juist geconfigureerd? Zijn uw medewerkers inderdaad bedacht op mailberichten met links en bijlagen die mogelijk malware bevatten?

Veel organisaties wanen zich veilig, maar realiseren zich niet hoe creatief, deskundig en gedreven cybercriminelen zijn. Beveiligingsinstellingen en -procedures blijven soms jaren ongewijzigd, terwijl de methoden en technieken van de criminelen zich snel ontwikkelen en misschien in staat zijn om uw beveiligingsmaatregelen te omzeilen.

Met Offensive Security van KPN worden de beveiligingsinstellingen en -procedures door een Offensive Security Certified Professional actief en passief getest en voorkomt u schijnveiligheid.

Onze oplossingen voor het testen van uw security

security testing

Penetration Testing

Tijdens een penetration test (pentest) zoeken de ervaren ethical hackers van KPN’s REDteam de zwakke plekken en securitykwetsbaarheden in uw ICT-infrastructuur.

security testing

Social Engineering

Hoe goed houden uw medewerkers zich aan uw securitybeleid? Met behulp van social engineering en een phishing-test brengen wij eventuele risico’s in kaart.

security testing

Code Review

Met Code Review van KPN onderzoeken onze securityspecialisten de broncode van bedrijfseigen software in uw ICT-infrastructuur regel voor regel op eventuele kwetsbaarheden.


Whitepaper: Veilig digitaal zakendoen

Lees in onze whitepaper ‘Veilig digitaal zakendoen’ hoe u uw bedrijfscontinuïteit beschermt bij bijvoorbeeld een DDoS-aanval.

Download whitepaper

Op zoek naar een andere oplossing
op het gebied van offensive security?

Neem contact met ons op

Of lees meer over security in onze blogs