Al uw mobiele apparaten optimaal beschermd

Uw werknemers gebruiken hun smartphone of tablet steeds vaker voor het overdragen van bedrijfsgevoelige data: van e-mails en agenda’s tot klantgegevens en financiële rapportages. Dit maakt uw mobiele apparaten kwetsbaar voor cybercriminaliteit.

Met Mobile Threat Defense van KPN bent u hier optimaal tegen beschermd. Mobile Threat Defense is een beveiligingsapplicatie op het mobiele apparaat. De app biedt bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen en de mogelijkheid om hier snel en adequaat op te reageren. Mobile Threat Defense is beschikbaar in een basic en een professional variant. Bij de professional variant krijgt u actueel inzicht in het mobiele dreigingslandschap via een overzichtelijk portal en alle noodzakelijk informatie voor opvolging van eventuele incidenten.


Daarom Mobile Threat Defense van KPN


  • Optimale bescherming
    Tegen datalekken, aanvallen van hackers en andere bekende en onbekende dreigingen.
  • Eenvoudig in gebruik
    Installeer de app op alle mobiele apparaten in uw mobiele netwerk zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.
  • Keuzevrijheid
    Keuze uit een basic variant voor alleen bescherming en een professional variant met daarnaast ook inzicht in actuele dreigingen.

Mobile Threat Defense factsheet

Mobile Threat Defense van KPN beschermt uw mobiele apparaten met behulp van appbeveiliging, netwerkbescherming, devicebescherming en bedreigingsmeldingen. Lees meer over deze functionaliteiten in onze factsheet.

Download factsheet


Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Mobile Threat Defense?

Neem contact met ons op