Bescherm uw apparaten tegen ransomware, spyware en andere malwarevormen

Malware en ransomware behoren tot de grootste security-bedreigingen van dit moment. Er verschijnen continu nieuwe varianten, voor allerlei apparaten. Wordt uw organisatie met malware geconfronteerd? Dan kan dat vervelende gevolgen hebben: van downtime, gemiste inkomsten en lagere productiviteit tot gegevensverlies, datalekken, boetes en in het geval van ransomware ook het betalen van losgeld.

Helaas is een malwarebesmetting nooit helemaal uit te sluiten, en is er eigenlijk ook niet één waterdichte oplossing tegen malware. Wilt u uw organisatie toch zo goed mogelijk beschermen? Dan moet u vooral de risico’s verkleinen en goed voorbereid zijn voor als het onverhoopt toch misgaat. Bij KPN bieden we daar een aantal anti-malware en anti-ransomware oplossingen voor.

Malware Defense: zelf doen of uitbesteden

anti malware

Malwarebytes

Gebruikt u één of een beperkt aantal computers, en heeft u de tijd en kennis om deze computer(s) zelf schoon te maken en proactief te beschermen tegen toekomstige malware-aanvallen? Download dan één van de Malwarebytes-varianten voor werk (Malwarebytes Endpoint Protection, Incident Response of Endpoint Security).

Download Malwarebytes
anti malware

Malware Defence Services

Door uw verdediging tegen malware uit te besteden aan onze gespecialiseerde Malware Defense Service bent u verzekerd van adequate en snelle ondersteuning en een bescherming die continu meebeweegt met de snelle ontwikkelingen op het gebied van schadelijke software.

Neem contact met ons op


Of gebruik onze andere security-oplossingen

anti malware

Back-up Enterprise

Door preventief een veilige en volledige backup van uw data te maken, is de continuïteit van uw bedrijfsvoering niet in gevaar wanneer u toch te maken krijgt met een malware- of ransomwarebesmetting.

anti malware

Managed Firewall

Met Managed Firewall van KPN beheren wij de firewall die uw netwerk beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals hackers, malware, virussen en spam.Whitepaper: De beste bescherming tegen ransomware

Technische maatregelen alleen zijn niet genoeg om uw organisatie maximaal te beschermen tegen ransomware. Lees meer over onze integrale aanpak van security over de assen mensen, processen en technologie in onze whitepaper.

Download whitepaper


Meer informatie over de mogelijkheden
op het gebied van anti-malware?

Of lees meer in één van onze blogs

anti malware

Alle data gegijzeld. Ik was er helemaal kapot van

anti malware

Malware-aanval of niet? Let op deze 4 aanwijzingen

anti malware

Zo bescherm je je data tegen ransomware